USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знайшли водія, який збив стовп, знеструмив вулицю у Луцьку і втік

28 Жовтня 2013 16:02
Працівники відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області встановили особу винуватця ДТП на перехресті вулиць Шевченка-Чернишевського Ним виявися 32-річний житель обласного центру. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Як Волинські Новини повідомляли в суботу, 26 жовтня, білий Volkswagen Caddy повертав з вулиці Шевченка на вулицю Чернишевського та збив електроопору біля пішохідного переходу.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОДІЙ ЗБИВ АВТОМОБІЛЕМ СТОВП У ЛУЦЬКУ І ВТІК З МІСЦЯ ДТП. ФОТО.ВІДЕО
Нині винуватець ДТП дає пояснення працівникам міліції. З його слів, не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Коли зрозумів, що накоїв (а після автопригоди вулиця була знеструмлена), злякався і втік. А згодом, коли все обдумав, повернувся.

Працівники ДАІ відразу провели освідування, тож алкоголю в його крові не виявили. Таким чином на водія склали протокол за статтею 124 (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тож йому доведеться сповна сплатити завдані збитки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Факт Показати IP 28 Жовтня 2013 17:28
Тобто чувак реально вихідні не бухав. Респект.
справедливість Показати IP 28 Жовтня 2013 19:13
Волинські новини а фамілію та ким працюе коли повідомлять і коли це відразу повернувся через 48 годин цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus