USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міський голова відвідав перший домашній матч «Волині». ФОТО

1 Серпня 2009 14:45
У першому домашньому матчі нового чемпіонату серед команд першої ліги луцька «Волинь», незважаючи на тотальну перевагу над охтирським «Нафтовиком», перемогла із мінімальним рахунком. Слід зауважити, що арбітр матчу не шкодував жовтих карток – упродовж гри він показав сім «гірчичників». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Матч-відкриття сезону у Луцьку справив двояке враження. З одного боку – тотальна перевага волинян над своїми опонентами довела, що претензії команди на боротьбу за вихід до прем’єр-ліги небезпідставні. З іншого – рахунок 1:0 за таких обставин виглядав як справжнє непорозуміння.
 
Розігравши м’яч, господарі відразу кинулися в атаку і у другому своєму випаді зуміли забити гол. Кінаш увірвався в карний майданчик справа і навісив на дальню стійку, точнісінько на кращого бомбардира минулого сезону Олександра Пищура, який вистрибнув вище всіх і головою відправив м’яч у ворота.
 
На жаль, незабаром з-за травми Пищура довелося замінити на Кабанова і це вплинуло на гостроту біля воріт гостей, адже як і у минулому матчі, Тарасу було важкувато зачепитися за м’яч на вістрі атаки і доводити до логічного завершення комбінації партнерів. А можливостей для цього вистачало, адже на атаку працювала уся команда.
Не надто змінилася ситуація й після перерви – володіла ініціативою, комбінувала й атакувала виключно «Волинь». Проте ні Шевелюхін, ні Кабанов, ні Шаврін, ні Кінаш так і не змогли довести справу до логічного завершення. На останніх хвилинах непогані шанси для взяття воріт були у Мостового і Лопеса, але і їхнім ударам бракувало точності, – інформує сайт уболівльників ФК «Волинь».
На матчі-відкритті футбольного сезону в Луцьку був присутній і міський голова Богдан Шиба.
«У мене не було прогнозів, лише бажання, щоб наші виграли. Правда, сьогодні був день Пищура, бо він хоч довго не був на полі, але зробив гру. Після того, як він із-за травми був змушений покинути поле, гра нашої команди перестала бути осмисленою. А суддя був веселий», – прокоментував він гру.
Під час післяматчевої прес-конференції головний тренер лучан Віталій Кварцяний пояснив, що у Пищура – струс мозку. «Будемо робити знімок і все стане зрозумілим. Вони на тренуваннях один одному голови ломлять. На розминці було тримання м’яча і Сімінін розбив йому брову і, напевно, зачепив якусь частину черепа. Тому голова почала паморочитись. Хоча я думав, що він заб’є два голи головою. Колись Сачко матчів п’ять не міг забити, а перебинтованою головою забив два», – зазначив пан Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus