USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На подолання наслідків стихії Кабмін дав Волині 12 мільйонів гривень

29 Липня 2008 18:21

На подолання наслідків стихії Волинь отримає 12 мільйонів гривень. Про це інформують 29 липня «Волинські Новини».
Як повідомили у прес-службі голови облдержадміністрації, раніше на клопотання голови облдержадміністрації  Миколи Романюка  Кабмін прийняв рішення  виділити Волинській області цільову субвенцію з резервного фонду Державного бюджету України у сумі 10 мільйонів гривень для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, яка призвела до знищення урожаю волинських селян.
Нещодавно Уряд на своєму позачерговому засіданні прийняв рішення про виділення коштів із Резервного фонду Державного бюджету для  покриття збитків сільськогосподарських підприємств у розмірі 48,5 мільйона гривень, зокрема Волинській області – 12 мільйонів гривень, Львівській – 6,5 мільйона гривень, Рівненській – 20 мільйонів гривень,  Хмельницькій – 10 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus