USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Влада через місяць скаже, де будуватимуть оптовий ринок

24 Січня 2009 13:44
Цього року перед волинської владою стоїть завдання виділення земельної ділянки для будівництва оптового сільськогосподарського ринку. Про це 24 січня під час брифінгу розповів голова Волинської ОДА Микола Романюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами губернатора, він сьогодні зустрічався із представниками Асоціації фермерів та приватних землевласників. Одне із головних питань, яке обговорювалося – перспективи будівництва в області оптового сільськогосподарського ринку.
На це благе діло в обласному бюджеті нашкребти грошенят не вдасться, – чесно зізнався Микола Романюк. За його словами, для реалізації такого проекту потрібно близько 50 мільйонів доларів.
На цей рік головне завдання, яке стоїть перед обласною владою, – виділення земельної ділянки та розробка проекту будівництва.
Наразі працює спеціальна комісія, яка вивчає два варіанти – можливість зведення оптового ринку в Ковелі та в Луцькому районі. Щоправда, земельна ділянка, яку пропонують у Луцькому районі, – замала. За словами пана Романюка, комісія впродовж місяця має визначитися із місцем будівництва ринку.
Стосовно коштів, то, ймовірно, оптовий сільськогосподарський ринок створять як акціонерне товариство. Адже в такому разі вдасться залучити інвесторів, – зазначив глава ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus