USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського губернатора звинуватили в корупції. ОНОВЛЕНО

9 Жовтня 2008 19:03
У листі до Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко від бютівських нардепів глава Волинської ОДА Микола Романюк звинувачується у спробі усунути керівника служби автомобільних доріг в області Віталія Єрка, аби повернути на цю ж посаду колишнього начальника служби Миколу Гнатіва. Про це під час брифінгу 9 жовтня розповів глава ОДА Микола Романюк, - інформує репортер «Волинських Новин».
Під час брифінгу Микола Романюк прочитав цей та ще декілька документів. За його словами, під листом стоять підписи п’яти нардепів – Євгена Кирильчука, Павла Мовчана, Сергія Шевчука, Миколи Потапчука та Віктора Олійника.
У документі губернатор та його заступник Василь Дмитрук звинувачуються у обізнаності із потугами повернення на посаду начальника служби автодоріг в області Миколи Гнатіва для відновлення «старих корупційних схем».
У присутності журналістів пан Романюк зателефонував до Сергія Шевчука і надав можливість представникам ЗМІ через голосний зв’язок поспілкуватися з нардепом.
Сергій Шевчук пояснив, що у парламенті існує практика термінові документи підписувати за посередництвом помічників. Адже тоді пан Шевчук перебував у Канаді і з ним ніхто змісту цього листа не погоджував.
Стосовно можливих причин такого звинувачення, то пан Романюк висловив припущення: невдовзі вибори.
Прикметно, що борги «Облавтодору» перед підрядними організаціями становлять 58,7 мільйона гривень. Як наслідок, зазначив губернатор, якщо «Укравтодор» не допоможе фінансово, то «Облавтодору» загрожує банкрутство.
Понад те, як розповів глава Волинської ОДА, нерівномірно виконуються роботи на мережах доріг місцевого значення в розрізі районів: Ківерцівський (276,6%), Луцький (259,7%). Водночас Ратнівський – 50,2%, Рожищенський – 52,2%, Маневицький – 69,9%.
Окрім того, Микола Романюк констатував, що цьогоріч фактично зірвано будівництво дороги Ягодин – Ковель – Київ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Відвертий Показати IP 9 Жовтня 2008 19:46
Миколу Гнатіва знаю як дійсно фафівця з великої букви, душевну і щиру людину. Прибувши на Волинь з іншого регіону він перейнявся проблемами волинян і за короткий час зробив багато. Честь йому і хвала. Шкода тільки що у наш час люей не цінують за фахівість, велику роль відіграє політиканство, амбіційність окремих недалегоглядних політиків-депутатів, корумпоавність звязків тощо. В кінцевому результаті недоотримує простий народ, від імені якого, приймаючи рішення, виступають наші (не наші після обрання) політики-депутати. Поверненння Гнатіва на посаду логічне і правильне.
Знайка Показати IP 10 Жовтня 2008 10:16
Думаю, що БЮТівці втратили розум... і це ще раз свідчить про те, що вони проти спокою в державі, бо замість того, щоб творити державу, вони шукають як би її розхитати і в щілини втулити своїх ставлеників
Андрій Показати IP 10 Жовтня 2008 11:33
А чому Романюк не міняв дочасно Грищука в Ковельському районі .Цей очільник роздав земельки та привласнив грошей на мільйони?А що Кривицький ,Заремба,і т д ,що в заступниках ходять незамінимі і "кристальні" ?
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 14:33
Знайка. Бютівці просто не дають розкрадати державу. Крадуть в тишині, бо злодію шум не потрібен. А бютівці того й шумлять, щоб злодії не крали.
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2008 16:52
а чим Єрко вам не догодив? Та все зрозуміло, що Гнатів Романюку відкати дає!!!!! правильно звільнити треба Романюка
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 08:25
Відвертий Звідки ти знаеш злодія Гнатіва. Явно що він з тобою ділився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus