USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

5-річний лучанин потребує заміни слухових апаратів

10 Березня 2016 18:48
Чути голос мами, тата, чути світ навколо, друзів, море у мушлі, пташок у небі. Так багато звуків, які дозволяють по-різному пізнати світ.

Лучанин Макар Заріцький не чує з народження. У 2013 році йому поставили попередній діагноз туговухість II-IIIстепенів. Тоді ж батьки придбали йому перші слухові апарати. У 5 років, після огляду спеціалістами львівської клініки «Отофоніка», лікарі поставили черговий діагноз - нейросенсорна туговухість IVстепеню. Наявні слухові апарати виявилися занадто слабкими і втратили свою функціональність.

У зв’язку з тим, що слух дитини без видимих причин продовжує знижуватися і не піддається лікуванню, хлопчикові для розвитку мовлення та сприйняття звуків оточуючого світу терміново потрібно замінити слухові апарати на більш потужні.

Два нові швейцарські апарати «Phonaknaida 5 SP», які хлопчику призначили у клініці, вартують 73 700 гривень. У нинішніх умовах для рідних Макара це непідйомна сума, оскільки майже всі кошти витрачають на реабілітацію дитини.

Батьки звертаються до усіх небайдужих людей допомогти їхньому синові відновити можливість чути навколишній світ.

Рахунок для переказу коштів:

Приватбанк: 5168 7572 9841 7843

Заріцька Наталія Сергіївна – мама Макара
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus