USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До 2050-го українців залишиться 30 мільйонів

6 Червня 2011 18:12
За останніми прогнозами Організації об’єднаних націй, чисельність населення України до 2050 року становитиме 30 мільйонів людей.
Про це під час публічної презентації національного проекту «Нове життя» повідомила голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я, народний депутат Тетяна Бахтеєва, – інформує ТСН.
Як зазначила Бахтеєва, прогнози українських демографів в цьому питанні більш оптимістичні: в 2050 році кількість українців складатиме 36 мільйонів.
За її словами, щогодини в Україні помирає 86 людей, а народжується лише 52.
«На жаль, також щорічно ми втрачаємо 4 тисячі дітей у віці до 1 року. І, на жаль, півтори тисячі дітей помирають поза лікарнею», – додала Бахтеєва.
«Сьогодні 2 мільйони українських сімей стоять на обліку з питань безпліддя чи то чоловічого, чи то жіночого. А кожні соті пологи закінчуються смертю новонародженого. І за 10 років наша країна втратила близько 5 мільйонів мешканців, а ця цифра рівнозначна кількості мешканців Швеції, Данії та Молдови», – додала Бахтеєва.
За даними експертів, для того, щоб відновити в Україні навіть не 50, а 47 мільйонів населення, потрібно, щоб українська жінка народжувала 2-3 дитини, щоб на 10 жінок народжувалося 23 дитини. Сьогодні народжується 15.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vigilante Показати IP 7 Червня 2011 01:17
Нічого страшного. Місце українців займуть азіати, араби і негри. Кохаймося!
Заратустра до Vigilante Показати IP 7 Червня 2011 12:02
Здавайси Кийевскайа Рус-нас Арда
**** до Vigilante Показати IP 11 Червня 2011 10:48
Не мета кохаймося, а мета народжуймося.Аякже ,заклики зацікавлених до так званого"кохання" все молодших і молодших дітей прзвело до імпотенції(масової)вже у віці 20-30 років.Старим дідам такі жахи і не снились.Протизаплідні засоби через школи розповсюджують-а потім ОЙ!Що ж це у нас за останні чотири роки захворюваність,що призводить до безпліддя у жінок дітородного віку зросла на 15%.На презеративах ,в т.ч. автоматах по продажу през. в США ЗОБОВ"ЯЗАЛИ ПИСАТИ застереження як у нас на коробках з цигарками "Користування презервативом не запобігає захворюванню на СНІД" А у нас що робиться? Знущаються над нами як над останніми...БО МИ ЇМ ДОЗВОЛЯЄМО ТАКЕ З СОБОЮ РОБИТИ!!!Поки кожен з нас не нарозумиться і не почне своїм і не своїм дітям розказувати правду ПРО ТАКІ НЕОБХІДНІ РЕЧІ-МИ ДІЙСНО БУДЕМО ПРИРЕЧЕНІ НА ВИМИРАННЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus