USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Небезпечні для здоров'я павуки - вже в Україні. ФОТО

27 Червня 2013 09:53
Незвичайного павука виявив на своєму автомобілі мешканець Горлівки Донецької області, - повідомляє ТСН.

Після перевірки в інтернеті, виявилося, що даний вид належить до десяти найбільш отруйних павуків в світі. Цей вид називається Cheiracanthium punctorium (латинська назва жовтого павука), його отрута може викликати некроз тканини, нудоту, нездужання і лихоманку. У рідкісних випадках можуть бути пошкоджені внутрішні органи, а в особливо рідкісних випадках, навіть смерть.

Швидше за все, цей павук потрапив в Україну з Центральної Європи через зміну клімату. Упізнати жовтого павука легко: його довжина досягає сантиметра, він жовтуватого кольору, переливається на світлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 27 Червня 2013 12:33
Що означає"Цей павук потрапив в Україну з Центральної Європи.Україна сама є частиною ЦЄ і на її території знахлдиться географічний центр Європи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus