USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Приміщення дитячої обллікарні - в «заручниках» бізнесменів

15 Грудня 2016 21:30
Волинська обласна дитяча лікарня розірвала договір з орендаторами, але приміщення досі не може використовувати в медичних цілях. Підприємець не забирає з магазинів своє майно, а законодавці не передбачили механізм примусового звільнення території

Нагадаємо, вчора, 15-го грудня, опечатали два магазини в приміщенні обласної дитячої лікарні, площею 100 квадратних метрів, які належать медзакладу і є необхідними для медичних цілей. Це зробили під наглядом правоохоронців після опису товарів. Бізнесмени невдоволені такими діями, готуються до позову та кваліфікують такі дії як кримінальне правопорушення. Більше того, представник орендарів казав, що сьогодні, 16-го грудня, вони відкриють торгові точки. Мовляв, мають на це всі законні підстави.

Втім, магазини досі закриті, а товар знаходиться всередині приміщень. Працівники медзакладу не можуть їх використовувати за потребами, бо немає механізму примусового «виселення».

Юрист Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Тетяна Стасюк каже, що відкрити магазини не дадуть. Зробити там стоматологічні кабінети та цілодобову аптеку теж не можуть.

«Ми їх повідомили, що можуть забрати своє майно у будь-який час: на двері повісили оголошення і вручили лист. Якщо ж вони захочуть продовжувати свою незаконну діяльність, то ми викликатимемо поліцію, адже у них немає жодних документів, які дають право займати це приміщення. Втім, самостійно ми звільняти ці приміщення не будемо, бо законодавство не передбачає подібної процедури. «Руки зв'язані» й викинути їхні речі не можемо, бо звернуться у суд, що їхнє майно пошкодили. Виходить так, що приміщення наше, вони незаконно ним володіють, а от примусово висилити їх не можемо», - розповідає Стасюк.

Якщо ж підприємці не забиратимуть майно, додає юрист, тоді медики планують звернутися в обласну раду за допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лікар Показати IP 18 Грудня 2016 13:51
Гагаловську просто вже розпирає, не знає ще до чого доє...тись!! стомат кабінет і артека)))) не смішіть людей! ср*ні показушники! вже всі і так зрозуміли хто ви - як людина (гавно) і як керівник ( бездара) пора давно вже на пенсію або й до вязниці! P.S. зробила за 1 рік, (разом з наглядачами від обл.ради)з другої в країні дит. лікарні незрозуміло що....СУМНО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus