USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Швидка» Волині зможе відстежувати виклики онлайн

19 Липня 2017 10:31
Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф має чимало функцій. Кілька днів тому в центрі запрацював новий потужний сервер, – повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

"Наша гордість – це обладнання, хоча зараз ми використовуємо його не повністю, адже потрібне спеціальне програмне забезпечення, а це вимагає значних коштів", – розповідає інженер-програміст Максим Шумський.

Керівництво центру працює над тим, аби виклики з усіх куточків області остаточно перевести на центральну диспетчерську, оператори якої відстежують рух автомобілів "швидкої" онлайн. Також вони розподіляють дзвінки на екстрені й не екстрені, адже частина абонентів телефонує, щоб, приміром, уточнити назву чи дозування лікарських препаратів, дізнатись адресу медичних закладів.

Головний лікар центру Олег Куц зазначив, що наразі вони вже мають82 % викликів, які обслуговує центральна диспетчерська.

"Тепер ми можемо бачити не лише виклики, які йдуть зі стаціонарних телефонів, але й місце, звідки надходять виклики з мобільних, тобто в перспективі це полегшить встановлення місцезнаходження людини, яка тримає мобільний телефон", – розповів він.

Нині в центрі продовжують набирати персонал для роботи в диспетчерській та очікують нових розробок програмістів задля ефективнішої роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrew Показати IP 19 Липня 2017 11:01
Оце - добре!
Лучанин Показати IP 19 Липня 2017 13:06
Можуть як захочуть і гроші є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus