USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вже оздоровили більше 6 тисяч дітей та школярів.ФОТО

9 Липня 2013 18:00
Понад 6 тисяч дітей, що становить 30%, оздоровили у Луцьку, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Відпочинок та оздоровлення дітей у Луцьку, Луцькому на Ківерцівському районах аналізували під час виїзного засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення.

Зокрема, у Луцьку на літню оздоровчу кампанію у місцевому бюджеті запланували понад 2,5 мільйона гривень. За станом на сьогодні відпочинком та оздоровленням охоплено понад 6 тисяч дітей, що становить 30%.

Додатково планується оздоровити іще 2,5 тисячі школярів за спонсорські та батьківські кошти. Фактично використали 501 тисячу гривень та залучили додаткові кошти обсягом 35 тисяч гривень, що у загальному становить 536 тисяч гривень (на 100,3 тисячі гривень більше, ніж у 2012 році).

Окрему вдячність висловив Олександр Курилюк благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», який вже відправив на відпочинок та оздоровлення 1020 волинських дітей.

Він зауважив: «Ігорю Палиці треба віддати належне. Завдяки його фонду волинські діти мають змогу відпочити у Буковелі на дуже високому рівні», - пише «Під прицілом».

Також у Луцькому районі заплановані показники охоплення дітей літнім відпочинком та оздоровленням перевиконали на 10%. За станом на сьогодні оздоровили понад 5 тисяч школярів, що становить 67%. На ці цілі використали 536 тисяч гривень.

У Ківерцівському районі оздоровленням та відпочинком охопили 60% дітей. Видатки місцевого бюджету становлять майже 800 тисяч гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus