USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинський молокозавод оштрафували за сирок «Дитячий»

30 Липня 2013 19:00
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПАТ «Ковельмолоко» (м. Ковель, Волинська обл.) на 17 тис. грн. за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення оманливої реклами. Про це повідомляє Незалежний громадський портал.

Як повідомляє прес-служба облАМК, з січня 2012 року у торгівельних мережах Хмельницької області реалізовувалась продукція торгівельної марки “Мої корівки”, зокрема, сирок солодкий з ваніліном «Дитячий», виробником якого є ПАТ «Ковельмолоко».

Виробництво продуктів дитячого харчування потребує дотримання особливих умов та вимог.

Як з’ясувало відділення АМК, на етикетці сирка “Дитячий” була відсутня інформація про вік дитини, з якого дозволяється споживання зазначеного продукту. Крім того, цей продукт не проходив санітарно-епідеміологічну експертизу та державну реєстрацію, як це передбачено чинним законодавством. Текст етикетки сирку «Дитячий» не був затверджений Міністерством охорони здоров’я України.

Назву «Дитячий» товариство надало продукту самостійно та виготовляло його на підставі технічних умов.

Товариство визнало, що сирок «Дитячий» не відноситься до особливої категорії продукції, призначеної для дитячого харчування, і не є продуктом спеціального дієтичного споживання.

Таким чином, товариство поширювало неправдиву інформацію та вводило споживачів в оману.

У ході розгляду справи товариство припинило виробництво сирка під назвою «Дитячий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ивахув Показати IP 31 Липня 2013 01:32
Але ж я и шучонок
Таня Показати IP 31 Липня 2013 16:12
Ковельський завод здається вже давно не працює, а сирочок на зображенні торгової марки Словяночка, який виготовляє Київський молокозавод. Автор, так кого і за що оштрафували?! бєлєбєрда якась...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus