USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник міністра охорони здоров’я оцінив підготовку до реформ.ФОТО

24 Квітня 2013 17:56
Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Качур приїхав з робочим візитом на Волинь, аби ознайомитись із роботою медустанов області.
Посадовець залишився позитивно вражений підготовкою лікувальних закладів та пунктів швидкої допомоги до втілення медичної реформи.

Про це стало відомо під час зустрічі під час зустрічі з керівниками закладів охорони здоров’я у Луцьку 24 квітня.

Під час робочої поїздки перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Качур ознайомився з роботою міськрайонного територіально-медичного об’єднанням «Єдиний медичний простір Любомського і Шацького районів» та роботою пункту швидкої медичної допомоги Шацької районної лікарні.


За словами Качура, первинна ланка і екстрена медична допомога – це фундамент, базис системи. «Налагодження ефективної роботи базисних елементів розкриє можливості для подальшого вдосконалення спеціалізованої та високоспеціалізованої допомоги», - сказав Олександр Качур.

Заступник міністра охорони здоров’я підтвердив інформацію про те, що Волинь не «пілотна» область щодо впровадження медичної реформи.

Утім, під час спілкування із керівниками лікувально-профілактичних закладів області посадовець наголосив на завершенні реєстрації центрів первинної медико-соціальної допомоги в області, модернізації закладів, які надають первинну медичну допомогу.
Качур відзначив, що завдяки реформуванню системи охорони здоров’я лікарі та медсестри первинної ланки у пілотних регіонах вперше отримали заробітну плату, що враховує обсяг навантаження.

Разом із тим, заступник міністра повідомив, що з 1 жовтня працівникам екстреної медичної допомоги збільшать заробітну плату на 20%. Відповідний законопроект прийнятий та погоджений Кабінетом міністрів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Квітня 2013 18:02
Але й раніше було відомо, що Волинська - не пілотна область. Клімчук це десятки разів казав і хвалився що Волинь така класна бо забезпечує собі майбутнє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus