USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани прийдуть з ліхтариками зустрічати потяг Ковель-Чернівці

2 Жовтня 2013 14:04
Потяг Ковель-Чернівці у Луцьку будуть зустрічати по-особливому. Про це повідомили організатори - члени Асоціації Молодих Реформаторів АМоРе.

«Ми не забули про наш улюблений і важливий потяг Ковель-Чернівці. Він повернувся, і ми хочемо його зустріти з усіма почестями: з хлібом і сіллю», - інформують у АМоРе.

Організатори запрошують усіх охочих прийти на головний вокзал Луцька у перший день його відправлення з Волині та продемонструвати, що лучани не забули ні про потяг «Ковель-Чернівці», ні про інші потяги, які залізниця скасовує, обмежуючи нашу свободу пересування громадян.

«Ми не забуваємо й того, що «Львівська залізниця» не дотримала свого слова: курсування потяга відновили на місяць пізніше від раніше зазначеного терміну», - кажуть організатори.

Оскільки у час акції може бути темно, організатори закликають усіх майбутніх учасників акції також принести із собою ліхтарики для підсвічування дійства.

Дата: середа, 2 жовтня

Час: 19:10

Місце: головний вокзал міста Луцька

Акція не політична. Жодних прапорів, окрім національного.
Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 2 Жовтня 2013 17:56
Умнички! Бенгальских огней и хлопушек закупите еще. Чем бы дитя не тешилось, лишь бы детей не завело.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus