USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Авторитет Тимошенко зросте, якщо її посадять, – Кравчук

5 Квітня 2011 13:15
Колишній президент України Леонід Кравчук попереджає владу про зростання авторитету лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко у разі продовження тиску на неї та зазначає, що вона може стати беззаперечним лідером України, якщо її спробують посадити.

«Якщо влада діятиме, як зараз, то Юлія Володимирівна буде набирати авторитет. Після виборів він почав швидко знижуватись, тому що люди вірили у виконання новою владою запрограмованих кроків. Але коли почали робити реальні дії, влада стала переносити вину на попередників», – сказав Кравчук.

«Дві кримінальні справи проти Тимошенко – щодо Кіотського протоколу і медичних автомобілів – абсолютно не виводять мене на думку, що вона взяла ці гроші собі», – заявив екс-президент.

Кравчук підкреслив, якщо слідчі не доведуть прямої причетності екс-прем'єра, то ця справа може піти лише на користь авторитету Тимошенко.

«А якщо на цих двох епізодах спробувати її посадити, тоді Тимошенко стане лідером України. Реформи – це завжди гірко й складно. І чим буде гірше і складніше - а воно так і буде! - тим більше буде виростати авторитет Тимошенко. Особливо якщо її спробують посадити», - сказав Кравчук.

Нагадаємо, раніше щодо Юлії Тимошенко було порушено дві кримінальні справи: за нецільове використання коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу і за закупівлю для потреб сільської медицини автомобілів «Опель Комбо», які, за висновками експертів, не відповідають положенням національного стандарту і не пристосовані для транспортування хворих на ношах.

Пізніше слідчі об'єднали дві кримінальні справи проти Юлії Тимошенко в одну, пред'явивши нове обвинувачення. Кримінальна справа склала 180 томів.

Нещодавно Генпрокуратура звинуватила Юлію Тимошенко у затягуванні передачі кримінальної справи, порушеної проти неї, до суду. А також, як повідомлялося, вона 6 разів за місяць обдурила Генпрокуратуру. Так, попередньо підтвердивши про свою явку, вона шість разів не з'явилася до ГПУ, не повідомивши при цьому причини, пише «ТСН».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus