USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бондаренко розповів, як купуються парламентські "тушки"

29 Березня 2011 09:09
Зараз у Верховній Раді, під час залучення нових "тушок" до коаліції, здійснюється тиск не на самих народних обранців, а на їхніх родичів або близьких їм людей, які займаються бізнесом.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

За його словами, поява серед нинішніх опозиціонерів нових "тушок" залежить від багатьох обставин.

Зокрема, йдеться про знаходженням нових методів тиску.

"Йдеться про безпосередній тиск на бізнес окремих людей, на родичів. Це стало останнім часом дуже популярно. Тобто йдеться не про прямий тиск на представників опозиційних фракцій, а про знаходження таких методів тиску, які було б важко пояснити купівлею", - пояснив "бютівець", додавши, що влада завжди шукала слабкі місця у супротивників.

Крім того, нардеп додав, що, "якби свого часу прем'єр-міністр Юлія Тимошенко діяла таким же чином, як "регіонали", то не було б жодних проблем у той період, коли існувала попередня коаліція".

"Коли була попередня коаліція і одного голосу не вистачало, то рішення просто не приймалось. За наявності таких можливостей, які мала прем'єр-міністр Тимошенко, і якби у неї були б такі ж морально-етичні принципи, як у наших нинішніх представників більшості, питань би не виникало. До ранку можна було б купити 5-6-7 голосів - скільки треба. Але цього просто не робилось - не було такого стандарту поведінки", - підкреслив Бондаренко.

Він запевнив, що ніхто з команди Тимошенко не сповідував принцип купівлі "тушок". "Почалось це вже у новітні часи", - резюмував політик.

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко стверджує, що у Верховній Раді почалася нова кампанія скуповування депутатів. "У ВР почалася нова кампанія скупки "тушок", - написала вона у своєму блозі на Twitter.

"У них (парламентської більшості) нове правило: вкрав – купи тушку. Тариф: $1-3 млн/шт.", - написала опозиціонерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus