USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат волинської облради спробує «скинути» Януковича

7 Жовтня 2013 16:38
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь на власній персональній сторінці в Інтернеті заявив про сміливий і амбітний крок – домагання імпічменту Президента України. Опальний політик подав до порядку денного чергової сесії Волиньради проект рішення «Щодо звернення до Верховної Ради України з вимогою про невідкладний розгляд та прийняття проекту Закону України «Про порядок імпічменту Президента України».

Чи вдасться волинському депутату зібрати потрібну кількість голосів для прийняття рішення, чи його заява просто залишиться ще однією із багатьох імпульсивних і непідтриманих іншими депутатами, дізнаємося вже під час найближчої сесії обласної ради, яку запланували на 8 листопада.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
дохтур Показати IP 7 Жовтня 2013 16:15
Гузь, ти краще депутатські запити від людей надсилай, та підтримуй їх проблеми. Таке враження, що ти псих, раз такі звернення на рівні області реєструєш, харе піаритись. Досиджуй в обл раді термін і йди займись чимось корисним.
абориген до дохтур Показати IP 17 Жовтня 2013 17:47
Риба гниє з голови і чистити її треба з голови. Таких дохтурів записати до списку адвокатів ВЕПРА.
українець до дохтур Показати IP 28 Листопада 2013 11:03
Ти дійсно дохтур, а не українець. Замість того, щоб підтримати такі потрібні починання, ти лижиш заднє місце зека
Василь Показати IP 7 Жовтня 2013 16:43
А чого так слабо, може, зразу Путіна з Обамою нехай зніме. Оце вже піариться. Давно про нього не згадували, то вирішив таким способом про себе заявити
кармелюк до Василь Показати IP 17 Жовтня 2013 17:50
Крім 5-ї колони в Україні є ще багато яничар, що за гріш готові рідну мати продати.
антигузь до кармелюк Показати IP 22 Листопада 2013 08:07
ігорю, перепостуйся!
Фронтмен Показати IP 7 Жовтня 2013 16:54
А чого Гузь опальний?
Олег Показати IP 7 Жовтня 2013 16:56
А ще треба терміново занятися внутрішньою політикою Гондурасу
лучанка Показати IP 7 Жовтня 2013 16:59
Молоді люди рівняйтесь на Гудзя. Побільше б таких бюдей може і можна щось змінити в країні
123 до лучанка Показати IP 8 Жовтня 2013 08:03
Кицюню, ти напевне погано знаїш оцього, жидівського бендерівця, була б його воля, відфутболив би половину області до Пірожика, а в іншій влаштував би табори для підготовки молоді для штурму одиноких бабусь та пяничок.
Гжегож Гейнче до 123 Показати IP 21 Жовтня 2013 09:44
Вы забули про організацію розмальовування парканів та стін трафаретами "Зміна окупанта - не перемога". А коли за цим героїчно-патріотичним заняттям Альянсівців взяла патрульна служба, то було багато шуму про міліцейське самоуправство від пана Гузя. Дійсно треба більше таких людей, в нас ще ж стільки стін/парканів не розмальовано.
Александр Показати IP 7 Жовтня 2013 17:10
Сегодня точно в Луцке помешательство, судя по новостям ВН. Не равняйтесь, молодые люди, подвешенный язык и непомерное эго при отсутствии мозгов и потребности созидательного труда дают лишь кратковременный эффект эйфории от самообмана.
укр до Александр Показати IP 17 Жовтня 2013 17:53
Московоязикі гості «захисники»-грабіжники, засиділись, яке їм діло до проблем українців, весь час розколюють Україну ! Нагадують, про свою присутність в Україні. Їм вже час залишити Україну, як залишили – Німеччину, Польщу, Угорщину, Чехословаччину, Румунію,..або вивчити мову і не «випендрюватись». Поки українці не позбавили їх громадянства. Що москалі роблять на Волині ?
укр 1 до укр Показати IP 25 Жовтня 2013 23:06
какая разница, кто на каком языке говорит. это проблема только для не образованыъ людей с низким интелектом. мои родители с Волыни то же. я живу в крыму и разговариваю на русском. приезжаю на волынь, разговариваю на украинском. выезжаю по работе, разговариваю на английском. а вам советую развивать свой интелект, а не городить чушь . удивительно, что с таким мышлением еще писать и читать умеете
дідо Показати IP 7 Жовтня 2013 18:08
Проблема не в Януковичі, проблема в таких,як Клімчук та Войтович.
кирєєв до дідо Показати IP 17 Жовтня 2013 17:55
За все, що відбувається в Україні (вбивства, пограбування, підпали, побиття, знущання, гвалтування, поліцейські порядки, порушення Конституції, розпродаж України, розкрадений бюджет, шахрайство на виборах, автоаварії з участю поліцаїв, втеча хабарника, глум над державним прапором, шахрайство Київпсевдоради, підслуховування нардепів, дебілізація освіти табачником, нагорода антиукраїнських міністрів, шабаш симоненківців, русифікація, корупція, рейдерство…) відповість – Президент (Янукович-українець ?)секретар РНБО(А.Клюєв-українець ?), СБУ(О.Якименко-українець ?), ГПУ(В.Пшонка-українець ?), МВС(В.Захарченко-українець ?) ! Отож, прийдеться відповісти перед народним Віче , судом присяжних, а не в приватизованому суді колядника Зварича ! З кого почнемо ?
nika до кирєєв Показати IP 24 Жовтня 2013 15:17
Прецидент создан.Начнем с енакиевского гербоносца.Начнем с продажных симитов-уничтожающих Украину и далее по списку.
Вот Так! до кирєєв Показати IP 19 Листопада 2013 13:06
А ще за епідемію грипу хай відповість Тимошенко-ВОНЯ УКРАЇНКА?А за землю віддану руманам відповість Ющенко-українець?
Міля Показати IP 7 Жовтня 2013 21:08
Молодий Гудзьок, а маразм старческий.
москалямОрда до Міля Показати IP 17 Жовтня 2013 17:56
Московоязиким-гостям- нащадкам окупантів України - непримиренна війна з позбавленням громадянства !!! Московитам краще будувати своє Московське царство і не витріщувати очі за сусідську огорожу ! Все норовлять в Україні товктися, давати поради, нав’язувати «ЯЗИК». Звільнимо Україну від московоязиких окупантів
Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2013 08:08
А мені Гузь чимось схожий на двох Луцьких комуністів, такий жи "цікавий", амбітний, з неординарним мисленням, без жодних проявів логічного завершення своїх дій, або хоча б висловів. Йому на робоче місце в раді будку збити, нехай гавкає.
луч Показати IP 8 Жовтня 2013 08:12
Гузь, ти коли виконаїш свої перед виборчі обіцянки, знову будиш відбрехуватись, депутати, влада не дозволили. Бери приклад з Палиці, той хоча б, школам допомагає.
лікар Показати IP 8 Жовтня 2013 09:45
Ігоре, Вам саме час до нас на прийом у психоневрологічний диспансер, бо ми,лікарі, хвилюємося за Ваше здоров"я. Працювати Ви не хочете, а тільки думаєте,як "на дурняк" розбагатіти,але так буває дуже рідко і це не про Вас. Час лозунгів пройшов і всі ваші виборці вже побачили на що Ви здатні. А крім всіляких дурниць Ви ні на що і не здатні. Так що завершуйте Ваші безглузді вибрики і ставайте людиною,інакше Ви точно наш клієнт.
Іра Показати IP 9 Жовтня 2013 11:06
Пане Гузь І.В. краше потурбуйтесь про виконання рішень суду по зобовязаннях, які Ви дали ще кілька років тому, та й взагалі думається пора вже починати роботи хоча б щось, а не лише кричати в стінах ради та розмахувати руками. Ваші виборці вимагають результатів, а не пустих слів!!!
Алексей Показати IP 18 Жовтня 2013 07:12
Потрідно щоб Сільрада якихось Западенських Вовчухів Порушила перед ВР клопотання про імпічмент Президенту ЗуНР Олегу Вирвибоку!!! БО СТАН СПРАВ ТАМ ДУЖЕ І ДУЖЕ КЕПСЬКИЙ!!! Особливо з КАДРАМИ !!!
Jurist Показати IP 19 Жовтня 2013 23:46
Це вже заколот. Як же тут обійтися без політв'язнів?
snaiper Показати IP 26 Жовтня 2013 18:34
Молодець,Гузь!Хай риги бісяться,але шлях правильний до простоти!
Алех Показати IP 4 Грудня 2013 02:40
Гузь-смелый парень. Он делает то -чего хотят все краинци. Просто бояться об этом сказать.Понятно, жизнь лючше в Европе чем в россии. И все стараються уехать в Европу или на запад. Так как нас сдесь за людей считают. Я сам Украинец. Работал в России, и могу сказать что Россия это спитая страна. У нее нет будущего. Они не нас Украинцев не любят. Ни даже сами себя.Почему Путин боиться интеграции Украины в Европу? Да потому что Украина сразу подыметься . И наши братья русские тоже захотят жить как мы. И тогда Путин потеряет власть над рабами. И станет-никто. В 2012 году, например, Россия продавала Украине газ в среднем за 416,25 долларов за тысячу кубов. В итоге российское топливо в прошлом году обошлось стране в 13,69 млрд долларов. Россия может потерять этот доход. Вот почму россия так обеспокоенна влечением Украины в Европу. Я умолчу о мизерных ценах , которые россия плотит за Украинские продукты. Украина нечего не теряет от розвода с росией. А вот для росии -это крах. Хуже украине не станет от слияния с Европой. Лиш по тому что хуже уже некуда. Хуже чем Украина униженна росиией-просто не бывает.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus