USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Депутата міськради на Волині вигнали з «Батьківщини»

10 Червня 2013 08:56
Депутата Нововолинської міськради Олексія Буторіна виключили з партії «Батьківщина». Процедура, кажуть, була тривалою і багатоходовою. Його вивели з членів міського партбюро (на обласному бюро, за погодженням із президією Політради), з фракції (на засіданні фракції) та зі струнких лав міської організації (на конференції), - інформує Проновік.

Звістку про «очищення» «Батьківщини» від (йдеться у повідомленнях) «ворожих елементів» оприлюднили й на одному з місцевих сайтів.

Новину місцеві сприйняли неоднозначно. Засуджували колишнього партійця, приписували зраду усім депутатам, та, зокрема пропонували за співпрацю з осередком Партії регіонів виключити з партії заступників міського голови В.Рожелюка і А.Сторонського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Штефан, Луцьк Показати IP 10 Червня 2013 09:54
О. Буторін - герой! Відмовлявся голосувати зі фракцією "Батьківщина" за шкурні проекти мера В.Сапожнікова по "прихватизації" громадського майна. Це чесний чоловік, як би його не обпльовували прихвостні міського голови та кишенькові журналісти. Тепер входить у опозиційну депутатську групу "Спільна думка", яка займається "відкатами" та розкраданнями бюджету. Побільше б таких!
Еней до Штефан, Луцьк Показати IP 18 Червня 2013 17:00
...входить у опозиційну депутатську групу "Спільна думка", яка займається "відкатами" та розкраданнями бюджету... Що правда,то правда
патріот Показати IP 10 Червня 2013 18:21
Олексій - справжній "батьківщинівець". Його вигнали, бо він боровся за ідеали партії, а не за шкурні інтереси його правління. Відомо, що БЮТом в Нововолинську керує взагалі непартійна особа - міський голова. То для чого лишатися в такій кишеньковій партії? Олексію, тобі треба було давно піти звідти самому!
Я!!! до патріот Показати IP 18 Червня 2013 17:16
Він підтримував ідеали партії і навіть очолив "Батьківщину молоду".Перед виборами. А в бюро ввели його як голову "Батьківщини молодої" Молодому,енергійному. з невеликим стажем партійцю повірили. А він став боротися з однопартійцями. Якби пішов перед виборами був би принциповим пацаном.А так "тушка", та ще й вонюча.
Олексій Буторін до Я!!! Показати IP 20 Червня 2013 15:03
Уважаемый, как Вы представились "Я!!!", я борюсь не с однопартийцами, а с двуличными предателями, которые изменили идеалам партии "Батьківщина". Я уже больше года обращаюсь к меру с просьбой, чтоб каждую сессию городского совета открывал Гимн Украины, но почему-то мер и все депутаты от "Батьківщини" против. Они не хотят слушать и тем более петь Гимн Украины! Они как и Вы забыли какая земля даёт нам хлеб, забыли что значит быть патриотом своего города, своей страны, забыли что мы единый и великий народ - Украинцы!
Олексій Буторін до Я!!! Показати IP 20 Червня 2013 15:13
Я стал депутатом не для того чтобы быть "принциповим пацаном", а для того чтобы поступками и делами своими вернуть людям веру в слово "депутат", и я не позволю всякой нечисти, не важно под каким брендом, издеваться над гордыми Нововолынцами.
Бютівець Показати IP 10 Червня 2013 22:39
Олексій завжди віддавався партійній роботі та підтримував партію Батьківщина, але зараз такі не потрібні. Зараз час нової Батьківщини де панує клановість та закритість, проста людина прийшовши в партію скоро вигорає бачачи цю несправедливість
Ореста Показати IP 18 Червня 2013 16:53
Згідно з "Положенням про депутатську фракцію ВО"Батьківщина" депутат немає права входити в будь-яку групу.Буторіну розяснили і дали можливість вибрати: фракція чи група.Він вибрав групу. Ця група створена головою міськ. організації партії регіонів та депутатами-підприємцями. Це їхня "Спільна думка".Про нововолинців ніхто там не думає,про наповнення міського бюджету тоже. Мета - захист свого бізнесу(зменшення орендної плати,безкоштовне підключення та користування міськими комунікаціями...)Що зробила "СД" для пакращення життя нововолинців? Нічого. Анекдот. Президент: МИ стали жити краще. Народ: Ми раді за вас
Олексій Буторін до Ореста Показати IP 20 Червня 2013 14:14
Уважаемая Ореста, перестаньте нагло врать людям! В "Положенні про депутатську фракцію ВО"Батьківщина" нет такого пункта, где депутату запрещается входить в какую-нибудь депутатскую группу. Так как Закон Украины "Про статус депутатів місцевих рад" гласит, что депутат, исключительно по собственному желанию, может входить в одну фракцию, в одну депутатскую группу и в одну постоянную комиссию. Я не нарушил ни одной буквы Закона. Инициаторами создания депутатской группы "Спільна думка" был я и ещё несколько депутатов из партий "Фронт змін", "Наша Україна", "Єдиний Центр". Позже депутаты из Партии Регионов поддержали организацию депутатской группы "Спільна думка". В нашу группу входит ряд предпринимателей, которые не на словах, а на деле, регулярно наполняют бюджет города, дают работу многим Нововолынцам. Конечно же они против того чтоб их уплаченные налоги бездумно тратились на нужды одного "пастуха" и его "отары". И кто как не профессионалы управления своим бизнесом, знающие цену каждой заработанной копеечке, могут эффективно и мудро контролировать распределение городского бюджета.
Олексій Буторін Показати IP 20 Червня 2013 13:27
Не вся партия "Батьківщина" в Нововолынске - является оборотнями! Рядовые члены партии - это очень порядочные и действительно патриотические люди, которые, к сожалению, доверились алчным и циничным политиканам. Про оборотней в партии "Батьківщина" должен знать каждый!!! В Нововолынске большинство депутатов от партии "Батьківщина" используют бренд "Батьківщина" только для победы на выборах, и плевать они хотели на обычных людей. Мы для них только "голоса". Я хочу обратится ко всем "лжебатьківщиновцам" с советским мышлением и неукротимым желанием целовать "большую задницу" ради собственной наживы: "Перестаньте порочить партию!!! Перестаньте насиловать "голоса" Нововолынцев!!! Бог видит всё. Меня очень радует тот факт, что всё больше и больше жителей нашего города просыпаются, активизируются и понимают что порядок, в нашем доме, под названием Нововолынск, зависит от каждого жителя этого Дома. И то что творится беспредел в нашем горсовете - это не "их" вина, это пассивность и равнодушие каждого. Именно поэтому много обычных, но очень активных Нововолынцев, живущих в разных частях нашего города, с разными статусами и политическими взглядами уже начали объединятся, так как это сделали депутаты из депутатской группы "Спільна думка". И насколько я слышал планируется регистрация громадської організації "Спільна думка". И суть не в названии, оно может быть совершенно другим, суть в качестве. Как же хочется чтоб там были истинные патриоты Нововолынска, которые не будут терпеть "мусор" в своём Доме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus