USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

Депутати просять Колеснікова відремонтувати міст на Волині

22 Квітня 2013 18:40
Щодо капітального ремонту моста в селі Заріччя звернулися депутати Ковельської і Камінь-Каширської райрад до віце-прем’єр-міністра інфраструктури України.

Ця переправа через Турію у селі Заріччя Ковельського району для мешканців району мали відремонтувати ще у 2008 році, однак і до сьогодні ще нічого не зробили. Навіть пішоходу, який рухається мостом, коли поруч проїжджає громіздка вантажівка або пасажирський автобус, стає страшно. Вібрація настилу сильна, що, здається, він ось-ось провалиться у воду, - пишуть Вісті Каменя.

Для мешканців цього району міст через Заріччя є основним напрямком руху до Ковеля. Тому все навантаження витримує стара мостова конструкція, що давно потребує капітального ремонту.

Попередньо в офіційній інформаційній довідці йшлося про те, що цей міст побудований в 1961 році на місці дерев'яного й експлуатується більше 50 років. Орієнтовна вартість робіт без розширення габариту мосту — 1 мільйон 400 тисяч гривень.

На сьогодні ж зволікати з ремонтом стає просто небезпечно.
Так, депутати Ковельської і Камінь-Каширської районних рад звернулися до віце-прем’єр-міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова щодо капітального ремонту моста в селі Заріччя. У своєму зверненні вони акцентують увагу на небезпеці і аварійності мосту, яка постійно посилюється, адже щодня тільки в одному напрямку по мосту курсує 57 автобусів, що здійснюють регулярні перевезення, окрім цього тут рухається велика кількість легкових і вантажних автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 22 Квітня 2013 21:16
Пізно,Боря уже давно не міністр.Може Івахіва попросіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus