USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Екс-прокурор Врадіївського району отримав нову посаду

12 Липня 2013 10:45
Колишній прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко переведений на посаду рядового працівника прокуратури Кривоозерського району, - повідомляє «Укрінформ».
«Сергій Мочалко переведений у прокуратуру Кривоозерського району на рядову посаду», - сказала керівник прес-служби Миколаївської обласної прокуратури Наталія Абрамова.
Вона також підтвердила, що потерпіла у "врадіївській справі" Ірина Крашкова бере активну участь у слідчих діях.
Раніше народний депутат Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook поширив інформацію про начебто призначення Мочалка на посаду заступника прокурора Кривоозерського району.
Нагадаємо, Генеральний прокурор Віктор Пшонка звільнив з посади (але не з органів прокуратури - Ред.) Врадіївського районного прокурора Сергія Мочалка.
Як повідомлялося, наприкінці червня троє чоловіків жорстоко побили і згвалтували 29-річну жительку смт Врадіївка Ірину Крашкову. Жінка заявила, що це скоїли двоє працівників міліції і місцевий єгер-таксист. Усіх зловмисників затримано. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus