USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фельдман проміняв Батьківщину на Партію регіонів

25 Березня 2011 15:18
Народний депутат харків'янин Олександр Фельдман вступив в Партію регіонів. У п'ятницю , 25 березня, на конференції Харківської обласної організації Партії регіонів Фельдман отримав партквиток, повідомляє харківське інформагентство "SQ".

Про це інформує ТСН.
Після отримання партквитка Фельдман заявив, що йому не треба багато часу на перебудову, тому що головне - це допомагати харків'янам вирішувати їх проблеми.

Олександр Фельдман був обраний у Верховну раду за списком Блоку Юлії Тимошенко. 21 квітня 2010 року екс-голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков був призначений таким, що виконує обов'язки голови Харківського обласного відділення ВО "Батьківщина"

Фельдман був звільнений з цієї посади і призначений виконуючим обов'язки голови міського відділення ВО "Батьківщина". Пізніше Фельдман відмовився прийняти це призначення.

14 травня він увійшов до складу парламентської коаліції "Стабільність і реформи". 24 липня Фельдман був виключений з партійних лав ВО "Батьківщина". 16 березня Фельдман увійшов до фракції Партії регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громадянин Показати IP 25 Березня 2011 15:39
Партія регіонів збирає весь непотріб - це добре, коли прийде справжня демократична влада ми цих зрадників і перебіжчиків притягнемо до відповідальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus