USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фото тих, хто смітить, публікуватимуть у луцькій пресі

26 Квітня 2011 11:56
Фотографії лучан, що засмічують Луцьк, будуть публікувати в комунальній газеті «Луцький замок», аби міщани знали в обличчя тих, хто порушує чистоту і порядок.

На такому нововведенні наполягає заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Віце-мер 26 квітня під час оперативної наради повідомив, що управління муніципальної дружини до сфери повноваження якого входить контроль за незаконним викидом сміття і яке має фотоапарат, повинне давати світлини порушників у комунальну газету.

«Особливо це стосується вулиці Потебні. Наші люди не мають абсолютно ніякої совісті. І скільки той жек вже прибирає на цій Потебні – стільки разів з навколишніх будинків все викидають і викидають. Там треба муніципалам одного зловити, потім показати по засобах масової інформації, і щоб люди зрозуміли, що повинна бути якась відповідальність не тільки зі сторони жеку, а й людей», - сказав Кравчук.

«Видно, в когось дуже руки чешуться, хлопці здорові. На проспекті Волі, там де пішохідний перехід, знаки в другу сторону дивляться, на Кривому Валу те ж саме. Комусь хочеться позайматися штангою?», - продовжив заступник.

«На Володимирській представники наших багатих, я би сказав, районів, які на «Мерседесах» вивозять сміття і так акуратно ставлять його біля дерев. Особливо це стосується Володимирської, бо потім воно розноситься по всій вулиці, і бідні представники ЖКП ходять після них прибираються. Сфотографуйте цих людей на «Мерседесах» і дайте інформацію в газети. Хай всі подивляться які бідні люди вивозять сміття на Луцьк і викидаються його», - додав віце-мер.

Окрім цього, за словами Кравчука, управління муніципальної дружини буде особисто відповідати за чисті від оголошень стовпи на проспекті Волі. Якщо на них і далі ліпитимуть оголошення – муніципалам дадуть у руки чорну фарбу і ті самотужки будуть наводити на проспекті порядок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Згідний Показати IP 26 Квітня 2011 12:04
Правильно. Треба сфотографувати, дати разок гумовим кийком (особливо тим, хто на мерседесах), а потім - в ЗМІ. П.С. - Саме в такій послідовності!!!
світлана Показати IP 26 Квітня 2011 13:50
а чому ніхто не пропонує штрафи і як в португалії є терміни оплати 10 днів а далі збільщення суми і на стільки що мало не покажеться
Валентина Показати IP 26 Квітня 2011 15:27
Молодці!Саме так і треба робити. А як з ними боротися? Їдуть на автівках, руку протягне і кидає папірці. А сам хоче жити в чистоті, їздити на джипі. Треба кожному починати з себе. А то виховання, етики немає, тільки бабло, бабло і бабло...
небайдужа Показати IP 26 Квітня 2011 18:38
Дайош "Крокодила" чи "Блискавку"! Давно пора! І за винагороду! Тоді усі лучани будуть озброюватися фотіками!
911 Показати IP 26 Квітня 2011 18:46
посадовням міста необхідно також задуматись над кількістю смітників в місті. Хай поставлять ії на кожному кроці, а потім вимагають від громадян чистоти в місті
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2011 00:20
Я навіть підкажу як боротись. Можна в цих місцях закупити та поставити декілька відеокамер та вести запис. Сума не настільки велика. Проте можна буде 100% знати хто саме туди скидає сміття і відповідно реагувати.
Мила Показати IP 5 Травня 2011 09:52
Я вже можу повідомити перших на дошку пошани по вмінню смітити. Муніципали спокійно можуть їхати з фотоапаратом до стоянки таксі біля ЗАГСу. Шофери таксомоторів, які стоять в очікуванні замовлень, снідають, обідають, кавують, палять цигарки. А використаний одноразовий посуд, папірці, недопалки викидають на дорогу, не виходячи з авта, і не соромлячись перехожих. На зауваження відповідають, що для прибирання є двірники. А ви б тільки побачили скільки бруду вони щодня по собі лишають. Легке сміття вітром розноситься по Соборності, у паркову зону. Ось кого потрібно на дошку пошани!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus