USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Герман вважає, що Тимошенко дали урок

25 Березня 2011 13:43
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман вважає добрим уроком поїздку лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко до Брюсселя.

Про це вона заявила в коментарі ЛІГАБізнесІнформ, - пише Українська правда .

"Велика користь цієї поїздки в тому, що Юлія Тимошенко почула, як доброзичливо євродепутати налаштовані по відношенню до України. Це буде гарним уроком для Тимошенко, тому що вона поїхала до Брюсселю, і обливала Україну там брудом", - сказала Герман.

"У відповідь їй дуже дипломатично наші європейські колеги показали приклад того, як потрібно себе вести по відношенню до своєї держави", - зазначила вона.

"І на весь її негатив ми маємо заяви, які повинні стати для Тимошенко уроком доброзичливості, допомоги, а не перешкоджання своїй країні на шляху до Європейського Союзу, що робить Тимошенко своїми кроками", - підкреслила Герман.

"Я сподіваюся, що Юлія Володимирівна засвоїть цей урок. Європа не хоче істерик. Євросоюз дав зрозуміти, що час переходити до конструктивної політиці", - додала чиновниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
коля Показати IP 25 Березня 2011 16:11
У этой воровки одно на уме, как снова стать премьером, или хотябы скинуть эту.Трошкы недоворовала.А какже без неё-то.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus