USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Головний медик Луцька «вивів з себе» депутата

18 Червня 2013 15:17
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов у результаті суперечки з головним медиком міста, в емоціях гримнув папкою по столі, за цей вчинок обранця хотіли вигнати з комісії.

Подія відбулася під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства Луцької міської ради 18-ого червня.

Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов висловив пропозицію перейменувати комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1» на амбулаторію: «Замість поліклініки хотіли зробити амбулаторію, назвавши її гарно - Центр первинної медико-санітарної допомоги. Я взяв штатний розпис центру і це ніщо інше як амбулаторія. Тому треба перейменувати», - зазначив обранець.

Члени комісії зазначили, що процес уже пішов. Депутат Ганна Кравчук зауважила, що на центри передбачили державою додаткові гроші, а на амбулаторії ні: «Ви хочете дотягнути до 2015-ого року, коли не буде часу щось змінювати».
Начальник управління охорони здоров’я Федір Кошель зазначив, що наступного року держава планує дати 1 мільярд гривень на створення центрів в Україні.

«Для чого ви це робите. Ви забираєте час у депутатів. Хочете зайвий раз попіаритися», - звернувся до Андрія Осіпова головний медик Луцька.

На що депутат відповів: «Товаришу чиновнику радянських часів, я маю право на висловлення своєю думки».

Після перепалки на підвищених тонах депутат Андрій Осіпов гримнув папкою по столі. Тоді члени комісії вирішили видалити Осіпова з засідання комісії. Однак обранець попросив вибачення за емоції, тож обговорення продовжили. У підсумку члени комісії не підтримали пропозицію Андрія Осіпова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Всезнайко Показати IP 19 Червня 2013 20:45
Осіпов - БАРАН
Незнайомка до Всезнайко Показати IP 21 Червня 2013 16:53
УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей.
Галина Федорівна Показати IP 20 Червня 2013 00:05
Кошелю вже пора на пенсію.Засидівся на посаді.Реформи впроваджує нікому не потрібні і не зрозумілі.
gfd Показати IP 20 Червня 2013 10:15
Осіпов неадекват, яких мало для чого пхати носа туди в чому не розбираєшся? а Кошеля повністю підтримую, дуже порядна людина
ВВС Показати IP 20 Червня 2013 15:43
А Вам пані Галю не можна так довго засиджуватись в І-ті.
Галина Федорівна до ВВС Показати IP 21 Червня 2013 20:31
шановний ВВС!!! ви або не маєте ніякого віднощення до медицини,або підлеглий чи родич Федора Гнатовича
Незнайомка Показати IP 21 Червня 2013 16:54
Повністю підтримую Осіпова
Незнайомка Показати IP 21 Червня 2013 16:58
А стосовно того, як ви виразились "неадекват", Осіпов врівноважена та порядна людина. Просто дуже часто трапляються такі екземпляри, які нервують хороших людей. І на відміну від всіх інших, Осіпов багато зробив для міста. Але як в нас прийнято брудом обливають найпорядніших

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus