USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Гроші на будинок-руїну просять в Януковича й Азарова

13 Червня 2012 17:45
Депутати Луцької міської ради вирішили звернутися до керівників держави через часткове руйнування багатоповерхівки на вулиці Рівненській, 109. Обранці громади просять грошей на реконструкцію будівлі та придбання житла жертвам трагедії.
Відповідне рішення ухвалили під час позачергової сесії міськради 13 червня.
За пропозицією представника «Фронту змін» Олександра Плісецького, до порядку денного включили звернення до Кабінету Міністрів, Президента Віктора Януковича про виділення коштів із державної казни на придбання житла жертвам трагедії та реконструкцію будинку-руїни.
«Можливо, в якості субвенції кошти попросити: на ремонт чи придбання житла. Я думаю, що в міській казні можуть не знайти коштів. Вважаю, є зміст звернутися до керівників держави», - відзначив депутат.
Голова фракції Партії регіонів у міськраді Іван Смоленг зауважив, що потрібно у зверненні вказати точну суму, яку проситимуть.
Плісецький відповів, що ця цифра стане відомою лише після остаточних висновків експертів.
Згодом декотрі депутати міськради почали висловлювати невпевненість у ефективності подібного звернення. Мовляв, потрібно просити цілком конкретну суму.
На це представник «Фронту змін» Павло Данильчук сказав, що обсяг коштів можна попросити згодом. «Коли завершиться експертна оцінка, ми надішлемо в додатку всі ті цифри. Звернення мусить піти сьогодні», - висловився він.
Також депутат запропонував у зверненні будинок назвати «аварійним та непридатним для проживання». Але більшість обранців громади його не підтримали.
Зрештою, депутати взялися голосувати та вирішили звернутися до очільників України з проханням про фінансову допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Мазорчук Показати IP 13 Червня 2012 20:22
А може спочатку Лігу-Нову потрусити ?
) Показати IP 13 Червня 2012 20:56
что же вы у бандитской власти деньги просите? аяй, нехорошо-с...
Всезнайко Показати IP 13 Червня 2012 21:57
Бютовці просять у Президента... АБСУРД!
Stlantiy Показати IP 13 Червня 2012 23:45
Как обо--ать Януковича или Азарова- все мастера. А как приперло и про "мову" и ляпсусы забыли, все заныли: "Дай грошики". Принципиальные Вы наши... Независимые, самодостаточные. НЕдотационные. Принципиальные...
:) Показати IP 14 Червня 2012 09:07
100% :)
умнікам Показати IP 14 Червня 2012 09:50
ну по-перше, приперло не їх, а приперло таких як ви, які хочуть щоб за них думали і все робили. по-друге, на жаль, крім перзидента і премєра немає на державному рівні людей, які розпоряджаються державними (нашими) коштами, тому логічно, що звернення (а не прохання) до них. Що, вже від жовчі навіть мастурбація не допомагає?
К.К. Показати IP 14 Червня 2012 10:38
Дадуть. Але потім спитають!
Stlantiy Показати IP 15 Червня 2012 19:34
Для "умника" Зря Вы так. Кроме Вас есть люди, которые чуть-чуть грамотнее. Они, я думаю, над Вами посмеялись- бредятину написали. Цитата от "Умника":-"крім перзидента і премєра немає на державному рівні людей,які розпоряджаються державними (нашими) коштами" Климчук, Романюк по своему статуту "бюджеторозпорядники". Другое дело-обл и гор бюджеты пустые. Но это уже проблемма наполнения, то есть экономической эффективности региона. Но тут, к сожалению дырка,-регион депрессивный.
Жительница Показати IP 19 Червня 2012 15:14
К великому сожалению таких домов построено в Украине не один, конечно многое зависело от прораба, но в принципе рухнуть может не только в Луцке... А вот показать как власть имущие умеют решать проблемы, заботится о выборцах, как раз пришло время. Карточный дом нельзя слепить наново! Мне интересно, кто подпишет себе смертный приговор за вывод, что дом может стоять и дальше. ведь теперь "крайними" будут они, а не магазин на 1 этаже

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus