USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Єремеєв залишатиметься безпартійним*

30 Липня 2013 15:06
Ігор Єремеєв прозвітував про роботу і заявив, що залишатиметься безпартійним. Народний депутат зустрівся із журналістами у Луцьку, щоб розповісти про свої законотворчі та меценатські плани.

Політик зазначив, що з його ініціативи із державного бюджету на потреби чотирьох районів Волині, зокрема Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського та Маневицького, виділили п’ять мільйонів гривень.

Депутат переконаний, що гроші будуть витрачені на забезпечення районних лікарень реанімобілями, дільничних медичних закладів швидкими допомогами та обладнанням.

За бюджетні кошти планують збудувати школу у селі Оленине та відремонтувати школу мистецтв у райцентрі. Зі слів народного депутата Ігоря Єремеєва, у Ківерцівському районі на часі ремонт пологового відділення центральної районної лікарні та відновлення у райцентрі навчального закладу на вулиці Гагаріна, у Любешівському – реконструкція блоку молодших класів школи з добудовою санітарних кімнат, у Маневицькому – ремонт районної поліклініки.

Народний депутат надіється, що, окрім цього, йому вдасться залучити ще сім мільйонів гривень для ремонту доріг.

До всіх цих проектів активно долучається діяльність обласного Благодійного фонду «Волинська родина». Зарплату депутата Ігор Єремеєв вирішив повністю віддати на потреби фонду, який із його ініціативи фінансує соціально важливі об’єкти округу.

Щодо можливості очолити партію, Ігор Миронович твердо і переконливо заявив про те, що він не є представником жодної партії і вступати в ідеологічні ряди не збирається. «Звітував і буду звітувати лише своїм виборцям і працювати на користь Волині і волинян», - резюмував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лянка Показати IP 30 Липня 2013 15:42
А що меценат-банкрут не обанкрутився? Борги погашай в банки!
Тю на тебе Показати IP 30 Липня 2013 18:36
Лянка, ти або дурне, або неосвідчене. "НЕобанкрутився" - це силно:)) Вивчай матчастину, а потім на партійні штаби працюй))) Він для моїх Маневич зробив більше чим вся влада всіх часв празов взята!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus