USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Коли Євросоюз дасть великі гроші Україні

11 Лютого 2014 11:11
Євросоюз та міжнародні фінансові інституції готові надати Україні матеріальну допомогу, але лише за умови проведення реформ. Про це заявив глава зовнішньополітичного відомства Польщі Радослав Сікорський, повідомляє Еспрессо.ТБ.

"Україна має розпочати реалізовувати реформи, щоб отримати економічну підтримку", - пояснив польський дипломат.

За його словами, міжнародні та європейські інституції вже закумулювали значні кошти для України. "Для України уже є величезні ресурси у МВФ, Європейського інвестиційного банку, Європейського банку реконструкції і розвитку та макроекономічна підтримка Єврокомісії. Але Україна має почати реформи", - заявив Сікорський.

"Для нереформованої української економіки грошей не буде", - додав він.

11 лютого глави МЗС країн ЄС обговорювали питання України. Після зустрічі глава дипломатії Євросоюзу Кетрін Ештон заявила, що Асоціація не буде кінцем співпраці з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
304 Показати IP 11 Лютого 2014 11:18
да, пашли вы
Зимін Показати IP 11 Лютого 2014 16:25
Щоб отримати міжнародні і європейські кошти -треба вести прозорий бізнес. Що може бути прозорим в приватному бізнесі-який значно переважає державний сектор і коли говорять "наша" економіка ще треба подумати чия це економіка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus