USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кожному району дати б по мільйону, - Грицюк про бюджет

12 Травня 2011 18:05
Голова фракції «Батьківщина» в обласній раді Анатолій Грицюк готовий до діалогу з Партією регіонів, однак каже, що поки що більшість його пропозицій зводяться нанівець.

Про це Грицюк повідомив 12 травня під час прес-конференції.

«Я завжди, маючи якийсь сумнів в будь-якому питанні, яке пропонується на сесію, зустрічаюся з Володимиром Івановичем (Володимир Войтович, голова облради, - ВН) і висказую свою точку зору. Телефоном говорю Борису Петровичу: може, давайте, зробимо так, може давайте відтермінуємо це питання, бо воно не на часі, воно недостатньо вивчене і аргументоване. Ми готові до співпраці», - зазначив Грицюк.

Відповідаючи на питання, чи готова його фракція запропонувати опонентам «відкласти у бік політичні знамена» та працювати на благо волинської громади, Грицюк сказав, що «працюючи чотири роки головою обласної ради завжди казав: давайте ми не будемо політизувати своєї депутатської роботи, а направимо нашу енергію та творчість на виконання соціально-економічної програми розвитку. На жаль, це не завжди вдається».

Як приклад непорозуміння Грицюк згадав останню позачергову сесію облради на яку більшість депутатів просто не з’явилися.

«Я, як голова бюджетної комісії бачу, що голова державної облдержадміністрації взяв собі за практику ще до сесії ділити великі суми коштів. Наприклад, дороги - 13 мільйонів 500 тисяч. 18 мільйонів, які мають йти на обладнання на закупівлі діагностичної апаратури в медичні заклади», - зазначає бютівець.
«Якби кожному району дали по мільйону – вони б самі розібралися, яке обладнання треба в яку лікарню. 9 травня перебуваючи в Ківерцях, я зустрівся з депутатами районної ради…Кажуть, що централізовано з Києва дали в одну амбулаторію крісло для лікаря. Це ж абсурд! Там само в Тростянецьку амбулаторію прислали обладнання, яке там не потрібно…Тільки спонукають депутатів, аби вони тупо голосували за те, що за них вирішено», - говорить Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
міля Показати IP 12 Травня 2011 19:10
ТОЛЯ ну ти и хороший хлоп так тримати я тебе обожаю......
Не Толя Показати IP 13 Травня 2011 10:51
миля, ти також хароша девочка, пишеш коли скажуть, но не в мойом вкусе. Вибач...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus