USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Київ не буде відвойовувати Донбас, - Клімкін

14 Листопада 2014 10:00
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що українська влада не буде відвойовувати регіони на сході України, контрольовані проросійськими бойовиками.

Як повідомляє російська DW, про це він сказав німецькій газеті Rheinische Post, - інформує Українська правда.

"Така воєнна операція торкнулася б також і цивільного населення, наших українських співгромадян", - цитує видання главу МЗС України.

Клімкін заявив, що українська влада планує і далі дотримуватися режиму припинення вогню й продовжувати пошук політичних рішень у конфлікті.

У випадку, якщо підтримувані Росією сепаратисти знову почнуть атакувати позиції української армії, вона дасть їм гідну відсіч, бо за останній час її боєздатність суттєво збільшилася, сказав Клімкін.

"Сьогодні в її лавах тисячі солдат, які можуть боротися й уже довели це", - заявив голова українського зовнішньополітичного відомства.

Він також дав зрозуміти, що Україні найближчим часом знову знадобиться подальша фінансова допомога Заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Mik (галицька миша) Показати IP 14 Листопада 2014 10:33
Чинна влада жалiє мирне населення. А "сепарати" плюють на людськi життя.
УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 14 Листопада 2014 11:09
жиди-Г*НДОНИ,ви мр*зі продали Крим, розв"язали війну на Донбасі і ви незацікавлені в її припиненні,бо на війні ви "відбиваєте" (за рахунок тисяч життів людей) ДУЖЕ ВЕЛИКІ ГРОШІ. Ваша політика нам давно зрозуміла.Здайте нах.й повністю всю Україну тільки не кацапам,а напиклад англічанам,які з дикарів-азіатів зробили цивілізовані країни.Ми прості люди хоч будемо знати,що кров п"є з нас чужинець,а не жид-"українець".
український менталіт до УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 14 Листопада 2014 14:06
Головне, що після всього ними зробленого і вище озвученого, ми ще й за них на виборах проголосували !
Mik (галицька миша) до УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 15 Листопада 2014 04:11
А до чого тут "жиди"?
1234 до УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 15 Листопада 2014 11:12
Коментар в яблучко. Прогнали зеків і рос. гебешників, прийшли жиди. Ці ніколи відкрито воювати не будуть, а значить іде торг скільки чого віддати, тобто продати за можливість по-тихому доїти корову і пасти баранів.
Mik (галицька миша) до 1234 Показати IP 16 Листопада 2014 08:33
Чим вам усiм "жиди" заважають?
сірий вовк Показати IP 14 Листопада 2014 13:01
Поступово одна з розвинених країн Європи перетворюється у бананову республіку без честі самоповаги. Одним ми проси...мо частину території і щось тупо мусолимо про "цивільне неселення", у других з простятнутою рукою просимо милостиню, не задумуючись, що одягаємо ярмо позики на шию своїм дітям. Тим часом сотні підприємств, які перебували в державній власності, наразі просто вкрадені нашими проклятими Богом і людьми олігархами, які в школі в слові з трьох букв робили дві помилки, але дуже добре навчилися красти. Скільки це можна терпіти?
аяяй Показати IP 14 Листопада 2014 13:09
Теперь мы будем покупать уголь в ДНР,потому что наша власть опять что-то недоработала,зря погибло столько украинцев
я Показати IP 14 Листопада 2014 13:44
Напевно, завчасно розібрали каркас ялинки на Майдані, видно цьогоріч все повториться, адже така влада не хоче і не може зберегти цілісність країни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus