USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Люди від Луцька до Донецька вночі виходили на євромітинги. ФОТО

22 Листопада 2013 08:00
У різних регіонах України охочі висловити невдоволення призупиненням підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС виходили на мітинги в ніч з 21 на 22 листопада.

Зокрема, небайдужі прийшли на акцію в Ужгороді, Донецьку, Івано-Франківську та Луцьку.

Також активісти збиралися у Львові – біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Усіх, хто планували долучитися, вони просили принести теплий одяг, карімати та термоси з чаєм. Загалом зібралося близько 100 осіб, - повідомляє Українська правда.

Як відомо, в четвер уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

У ніч на 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралося від 1000 до 2000 людей, щоб висловити невдоволення рішенням уряду про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У КИЄВІ НАРОДЖУЄТЬСЯ НОВИЙ МАЙДАН - ЄВРОПЕЙСЬКИЙ? ФОТО. ВІДЕО

21 листопада ввечері місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Квасьнєвського висловили глибоке розчарування рішенням уряду України відкласти підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом і закликали президента Януковича дотриматися своїх обіцянок щодо закону про лікування ув'язнених.
Мітинг у Луцьку (станом на 00.30 годину усі розійшлися)

Мітинг в Ужгороді:

Мінізібрання в Донецьку

Мітинг в Івано-Франківську

Наймасовішим був мітинг у Києві
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сонячна Показати IP 22 Листопада 2013 08:40
22 листопада буде ще раз знаковою подією...22.11 - був початок Помаранчевої революці.. а тепер буде нова??
Українець Показати IP 22 Листопада 2013 09:15
Знову нас "розвели" Але МИ уже не ті - досить ! Доки будемо " бидлом і козлами" _ виходьмо на майдани . Геть яника , антинародний уряд та їхніх прислужників !! Ми теж варті жити по європейськи !!!
Ostap Показати IP 22 Листопада 2013 09:35
Прокльони на голову Януковича!!! Як нам виховувати наших дітей??? які цнності їм закладати? культуру? знання? інтелегентність? Чи хамство, неповагу і брутальність?
рухівець Показати IP 22 Листопада 2013 09:35
Минулого разу на передодні Помаранчевої революції Володимирський мер (саганюк ) втік з міста буцімто на лікування , а тепер відчуваючи напруження Громади прикрив роботу Володимир Волинського форуму буцімто на профілактику....
Тартак Показати IP 22 Листопада 2013 14:45
В черговий раз "рабів" розвели.У мажорів діти навчаються за кордоном,їздять вони на європейських машинах,рахунки у них за кордоном,яхти і відпочинок у них за кордоном,мають подвійне громадянство- вони давно уже в Європі.Треба робити Верховну Раду на громадських засадах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus