USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Майбутній глава ЦРУ заявив про вторгнення Росії в Україну

13 Січня 2017 08:15
Претендент на посаду глави ЦРУ республіканець Майк Помпео звинуватив Росію у вторгненні в Україну.

Майк Помпео заявив, що Росія, увірвавшись в Україну і окупувавши її територію, почала агресивно утверджуватися в світі, повідомляє видання "znaj.ua".

«Росія почала агресивно утверджуватися в світі, увірвавшись в Україну і окупувавши її територію, погрожуючи Європі і при цьому не роблячи майже нічого, щоб допомогти знищенню "Ісламської держави», - сказав Помпео.

Майбутній глава ЦРУ також заявив, що згоден з висновками американських спецслужб про те, що за кібератаками з метою вплинути на американські вибори стоїть Росія.

Окрім того, дещо раніше Майк Помпео назвав назвав Росію головною загрозою США. Кандидат на пост глави ЦРУ Майк Помпео заявляв, що вважає обгрунтованими заяви розвідки про причетність Росії до кібератаки на США, і як доказ небезпеки Росії навів приклад ситуації в Україні. В якості головних загроз для Америки ймовірний глава ЦРУ назвав нарівні з Росією Іран, Сирію та ІДІЛ.

При цьому Помпео зазначив, що Росія також становить загрозу для Європи, і майже нічого не робить для того, щоб допомогти в боротьбі з ІДІЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus