USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міністр аграрної політики Кутовий подав у відставку

23 Травня 2017 19:43
Міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий написав заяву про відставку. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Вибір міністра про відставку є абсолютно природнім процесом для будь-якої європейської країни та традиційною світовою практикою.

Дякую прем'єру та колегам по Уряду за спільно реалізовані кроки на користь аграрної галузі, а особливо за підтриману новелу щодо системи державної підтримки на наступні 5 років, завдяки якій аграрії вже цього року почали отримувати від держави гроші загальною сумою у 5,5 млрд гривень.

Вважаю, що маю достатньо знань, енергії та сили зробити для України ще більше і найближчим часом планую зосередитись на питаннях залучення інвестицій в економіку України. ьПрошу колег по Парламенту поставитися до заяви із розумінням і проголосувати її", - йдеться у дописі.

Тарас Кутовий був призначений на посаду міністра в уряді Володимира Гройсмана 14 квітня 2016-го. До цього очолював профільний комітет у Верховній Раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
баба Показати IP 24 Травня 2017 00:18
Будь мужиком застрілься!!!
ната до баби Показати IP 24 Травня 2017 00:39
У нього з психікою все в порядку, тому стрілятись не буде.Не витримав осиного гнізда.
совість Показати IP 24 Травня 2017 08:58
бач не всі такі як порох про нього напмсали він бистро чемодани в руки і хода бо біда !!!!!!! вчіться як шкуру спасати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus