USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Минуле не має розділяти українців і поляків, - Коморовський у Луцьку

14 Липня 2013 13:52
Президент Польщі Броніслав Коморовський заявляє, що історичні події повинні не розділяти, а сприяти примиренню і зміцненню співпраці між українським та польським народами.
Про це він заявив під час візиту до Луцька, який він здійснив задля вшанування пам’яті жертв Волинської трагедії, 14 липня, - інформують «Подробности».
Польський президент сказав: «Минуле, навіть найдраматичніше, не повинне розділяти. Чесно трактоване минуле має служити примиренню і співробітництва між нашими народами і нашими двома незалежними державами».
«Я бажаю, щоб ця рана швидше зажила в пам'яті двох братніх народів, і нам не потрібно забувати, що від конфліктів між польським та українським народами завжди вигравав хтось третій, хто завжди погрожував нашої незалежності, нашої свободи», - підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пшек Показати IP 14 Липня 2013 16:22
Не личить керівнику держави перекручувати історичні факти. Народи між собою вже давно примирилист. Не бажають примирення, а лише розпалюють ворожнечу останні 2 місяці польські шовіністи а наші прихвостні-хвойди від політики Колєсніченкі і Симонєнкі їм підтанцьовують.
Александр до пшек Показати IP 14 Липня 2013 16:49
А Бандере, Шухевичу, Савуру не мы ставим памятники, ни мы их делаем национальными героями, йоббики давно уже примирились.
волиняка Показати IP 14 Липня 2013 21:47
гамнановіч, заткнися, бо москаль=комуніст=паганий пшек.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus