USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Митний пост «Луцьк» переїхав у нове приміщення. ФОТО

9 Квітня 2011 11:16
Один з найбільший структурних підрозділів Ягодинської митниці митний пост «Луцьк» змінив прописку – відтепер митники та суміжні контролюючі служби працюватимуть у приміщенні СП ТОВ «Модерн-Експо».

Урочисте «новосілля» відзначили у п’ятницю, 8 квітня, за участі митників, влади та бізнесменів.

Начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик розповів, що у зону діяльності митного посту «Луцьк» входять Ківерцівський, Горохівський, Рожищенський, Локачинський і Луцький райони та місто Луцьк. На обілку тут перебуває близько 1 300 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

«Тому пріоритетним для нас було покращити умови роботи і обслуговування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності», – зазначив Федик.

Як розповів голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, який і був ініціатором переселення митного посту, його дуже тішить, що усі роботи виконали швидко та якісно – всього за півроку.

«Мова йде про Волинь як транзитну територію. Це державно-приватне партнерство влади і бізнесу. Знаю, що тут робота буде ефективною, красивою і швидкою. Це подія, якою можна тихенько гордитися», – висловився губернатор.

Гендиректор «Модерн-Експо» Петро Пилипюк теж не приховував радості від співпраці з владою.

Сподівається, що таке державно-приватне партнерство відкриватиме нові можливості як для влади, так і для бізнесу.

По тому делегація оглянула приміщення. Робочі кабінети митників та суміжних контролюючих служб мають повністю прозорі вікна та двері. Крім того, всюди встановили камери відеоспостереження.

Пилипюк також продемонстрував делегації умови, які створили спеціально для підприємців та водіїв: їдальня, кімнати для перепочинку, душові та туалетні кімнати та інше. Похвалився і великою територією: склади тимчасового зберігання, парковка для транспорту, автомобільні ваги, навантажувально-розванатажувальна техніка тощо.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
WWW Показати IP 10 Квітня 2011 12:25
Помінялась влада в країні- поміняв своє розташування і митний пост...
Вчитель Показати IP 10 Квітня 2011 16:47
А що це за персонаж на другому фото в голубій сорочці? Це теж ЕЛІТА?
ane Показати IP 11 Квітня 2011 14:24
Треба знати своїх героїв!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus