USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ковельщині створили Народну раду

27 Січня 2014 14:29
У Ковельському районі створили Народну раду. За це рішення поіменно проголосували всі 52 присутні на сьогоднішній позачерговій сесії депутати Ковельської районної ради. Щоправда цьому волевиявленню передували гарячі дебати і більш, ніж півгодинна перерва.

Проект рішення про створення у районі Народної ради запропонував депутат Юрій Мельник.
Його пропозицію підтримали у своїх виступах бютівці Микола Рибак, Віктор Лук’янчук, Володимир Андросюк, Василь Мичко, регіонал Борис Андріюк та Ігор Верчук з УНП, який заявив, що «райдержадміністрація має піти у відставку, а Народна рада взяти на себе відповідальність».


Голова районної ради Петро Якубук, обраний на цю посаду від фракції ВО «Батьківщина» сказав, що Народна рада є громадською організацією, на що його попередник у минулій каденції, а нині депутат від «Нашої України» Микола Гайдучик поцікавився, якими ж повноваженнями буде наділена Народна рада.

«Даний проект рішення, який пропонується ухвалити, суперечить основам законодавства України. Тому вам, депутати, визначатися», – заявив Петро Якубук.

«У мене виникли переконання, що даний проект рішення є недопрацьований, треба пояснити депутатам, за що вони голосують», – зауважив Микола Гайдучик.

«Пропоную питання зняти, як недостатньо підготовлене», – мовив Петро Якубук, але на голосування свою пропозицію чомусь не поставив.

Віктор Лук’янчук запропонував оголосити перерву на 10 хвилин, яка, зрештою, затягнулася на 40 хвилин. Після консультацій у кабінеті голови районної ради депутатський корпус й проголосував за створення Народної ради, причому «за» голосували депутати, які є регіоналами та працівниками райдержадміністрації, що зустрічалося оплесками їхніх колег з інших фракцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ІМЯ Показати IP 27 Січня 2014 14:46
ПЕРЕКРИЙТЕ КОРДОНИ ПРИПИНІТЬ ДОТАЦІЇ І ЦЯ СВОЛОТА САМА ВИМРЕ
Олег Показати IP 27 Січня 2014 15:20
Ковельські регіонали або найбільші боягузи, або найбільш національно свідомі
питання Показати IP 27 Січня 2014 16:06
Прізвища "народорадців"?
Лекс Показати IP 27 Січня 2014 18:32
Печально все это. Все понимают что это все абсурд, но боятся.
durdom in UA Показати IP 27 Січня 2014 22:03
Згідний з Лексом на 100% А які мудрі вирази обличчя!!! Виражають інтереси народу.....Так-сказать.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus