USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські політики висловили недовіру Кабміну й особисто Яценюку

9 Грудня 2015 10:14
Дві фракції Волинської облради озвучили заяви про недовіру Прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку. Його реформи називають лише декларативними, звинувачують прем'єра у тиску на політичних опонентів, покриванні корупції певних політсил та неспроможності вивести країни з економічної кризи.

Про це йшлося під час другого засідання першої сесії Волинської обласної ради VІI скликання, яке розпочало свою роботу вчора, 8-го грудня.

Першими заяву зробила ВО «Свобода».

«Результатом року діяльності Уряду на чолі з Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, який прийшов до влади на крові героїв Революції «Гідності» та російсько-української війни, стало збільшення цін на комунальні послуги та урізання соціальних стандартів. Кабмін на чолі з лідером «Народного фронту» відзначився намаганнями розпродати стратегічні та прибуткові підприємства і землю сільськогосподарського призначення. Арсеній Яценюк та його Уряд займалися лише імітацією реформ, лобіюванням інтересів олігархічних кланів, знищенням політичних конкурентів», - розповів позицію однопартійців депутат Олександр Бик.

Після них подібну позицію висловили й червоносердечні.

«Ми вважаємо, що відбувається погіршення рівня життя усіх волинян, і основна причина в тому, як діє Уряд. Своєю заявою ми хочемо посприяти тому, аби в новому 2016-му році підвищили соціальні стандарти для українців, а нинішнє керівництво та особисто Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк не виправдали надії громадян, вичерпали кредит довіри та неспроможні вивести країну з кризи. Фактично, він покриває корупційні схеми, захищає інтереси відповідних бізнесових партій, тому просимо відставки Яценюка та формування нового складу Уряду», - зачитав заяву депутат політсили «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Сергій Слабенко.

Нагадаємо, вчора у Волиньраді зробили ще одну гучну заяву: вимагають припинити кримінальні переслідування бійців 51 ОМБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 9 Грудня 2015 10:37
Бютівська секта вже знову почала поливати. Напевно до виборів готуються.
Вася Показати IP 9 Грудня 2015 11:00
А УКРОП, що за Сєню???
Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 12:07
якщо тимошенківців, або "Самопоміч" хочуть змінити уряд у них є всі можливості : вийти з коаліції, депутати змушені будуть формувати нову коаліцію,або йти на перевибори(чого вони точно не хочуть), наступним кроком в обох випадках є новий уряд(який буде захищати інтереси людей, а не олігархів) , а якщо хочеться просто попатякати, то робиться саме так,як роблять вони зараз. Відмовка,що в Україні війна для дурних, нас від війни захищають військові, а не депутати.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 12:50
Интересно, какая партия в нынешнем парламенте защищает интересы людей, а не олигархов?
Петрук В.М. Показати IP 9 Грудня 2015 13:02
Арсеній Яценюк та його Уряд займаються лише імітацією реформ, лобіюванням інтересів олігархічних кланів, знищенням політичних конкурентів. За два роки після МАЙДАНУ чого ми досягли : - долар по 25грн, непідйомні ціни на енергоносії, продукти харчування і загальне зубожіння людей та процвітання корупції... Їх усіх люструвати !!!! Нехай на собі і своїй сім'ї покаже, як прожити на прожитковий мінімум в нашій державі ..??? Люди не бачать світла в кінці цього тунеля ....!!!
до всіх Показати IP 9 Грудня 2015 19:59
гнати в шию арсенія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus