USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині будуть вибори

8 Квітня 2011 16:40
У 13 виборчому окрузі, що у Локачинському районі, 1 травня відбудуться проміжні вибори депутатів до обласної ради.

Причина – дострокове припинення депутатських повноважень, у цьому випадку – у зв’язку зі смертю депутата, який представляв округ, - повідомило Волинське телебачення.

На засіданні обласної виборчої комісії вже затверджений список кандидатів і їхніх довірених осіб.
За місце в обласній раді змагатимуться представники місцевих осередків Всеукраїнських об’єднань “Батьківщина” і “Свобода”, Народної Партії, політичного об’єднання “Рідна Вітчизна”, УРП “Собор” і УНП.
Голосування відбудеться 1 травня на 23 виборчих дільницях, за попередньою інформацією, у проміжних виборах візьмуть участь 8 тисяч 839 жителів Локачинського району.
Текст виборчих бюлетнів затвердять не пізніше, як за 17 днів до дня виборів, а до 15 квітня сформують дільничні виборчі комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
999 Показати IP 8 Квітня 2011 22:05
переможе кращий !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus