USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині громадська рада підтримала курс на євроінтеграцію. ФОТО

7 Жовтня 2013 17:39
Всебічно сприяти підписанню Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом закликала усі політичні сили громадська рада при Волинській облдержадміністрації.

Під час засідання, що відбулося 7 жовтня, обговорювали питання підтримки підписання Угоди про Асоціацію України та Євросоюзу під час саміту ЄС у Вільнюсі.

Голова комісії з питань економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Петро Гоцалюк розповів, що його організація «Асоціація регіонального розвитку» зібрала у Луцьку декілька тисяч підписів на підтримку підписання Угоди і більшість лучан їх ставила без дискусії. Він нагадав, що Луцька міська рада звернулася до сторін підписання Угоди та міст-партнерів з проханням про підтримку.



Зі слів заступника голови облдержадміністрації Олександра Курилюка, Асоціація з Європейським Союзом надасть Волині, як прикордонному регіону, величезні переваги – значно нижчі ціни на якісні товари європейського виробництва, зняття в’їзних мит для української сільськогосподарської продукції, можливість безперешкодно пересуватися.

Розглянувши питання, громадська рада вирішила підтримати курс України на європейську інтеграцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus