USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині люди задихаються димом від сміттєзвалища

8 Листопада 2013 13:00
Мешканці Ківерець та прилеглих сіл – Заброди, Бодячів - просять депутатів облради вирішити проблему зі сміттєзвалищем.

Відповідний депутатський запит озвучила під час 22-ої сесії облради Валентина Блінова.

З її слів, мешканці Ківерцівського району повідомляють, що на сміттєзвалищі, яке використало свій ресурс, постійно горить сміття. Від задушливого диму найбільше страждають діти та люди поважного віку. Вони зверталися до влади, проте справа не зрушила з місця. Мешканці наполягають, що полігон твердих відходів повинен бути розташованим на відстані принаймні 8-10 кілометрів від населених пунктів.
У депутатському запиті депутат просила передбачити кошти в обласному бюджеті на вирішення цього питання. Обранці волинської громади не підтримали запит.
«Даю свіжу інформацію – ківерцівська міська влада працює з кабміном на повне вирішення цього питання, відповідно до постанови кабміну. Якщо будуть працювати гарно, то усе вийде. А обласний бюджет – не панацея та не паличка-виручалочка», - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Факт Показати IP 8 Листопада 2013 13:55
"ківерцівська міська влада працює з кабміном на повне вирішення цього питання" Боріска, не маразми.
Не байдужа Показати IP 11 Листопада 2013 10:23
Це питання відкрите не один рік,звернення,телебачення,не дають ніякого результату,а люди з тим жувуть,тим дихають,наше село розташоване в 500 метрах від самого сміттєзвалища,санепідемстанція закриває криниці,бо там вода непридатна для вживання,а нашій владі на все начхати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus