USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині місцеві ради масово приймають звернення за асоціацію з ЄС

28 Листопада 2013 12:05
Місцеві ради у Волинській області приймають звернення до президента з вимогою підписати Угоду про асоціацію з ЄС.
Так, 26 листопада 2013 року сесія Нововолинської міськради звернулася до центральної влади з вимогою відновити курс на асоціацію з ЄС. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

27 листопада 2013 року у зв’язку із припиненням євроінтеграційних процесів та ситуацією, що склалася в Україні, на вимогу ініціативної групи депутатів Іваничівської районної ради було скликано 22-гу позачергову сесію. На сесії одноголосно було прийнято звернення депутатів ради до Президента України, виконавчої та законодавчої влади щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Також було прийнято рішення про підняття в центрі селища прапора Євросоюзу.

27 листопада 2013 року провели районну і міську сесії Ківерцівської міської і районної рад. Усі 44-и присутні депутати Ківерцівської райради підтримали курс на підписання Угоди з ЄС. Також вимогу відновити європейський курс підтримали 24 депутати Ківерцівської міської ради.

Нагадаємо, у Волинській обласній раді сесія не відбулась, оскільки не було кворуму. Із 80 депутатів до сесійної зали з’явилося лише 27 депутатів. Іще четверо підійшли пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оголошення))))))))))))))))))) Показати IP 28 Листопада 2013 12:54
Приймаю звернення про Асоціацію з ЄС в необмеженій кількості. Вартість 1 звернення 50 грн. Держава неляканих ЛОХів.
лучанин Показати IP 28 Листопада 2013 15:46
В шеренгу рівняйсь! Кроком руш усі до ЄС!. При---ри, що тут зробиш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus