USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардепа-волинянина визнано найдисциплінованішим

22 Березня 2011 17:28
Серед п’яти найдисциплінованіших депутатів Верховної Ради – волинянин Адам Мартинюк.
Найбільш дисциплінованіших обранців визначали всеукраїнська громадська організація «Прозора демократія» та інтернет-видання «Українські новин», - пишуть Українські новини.
За період дослідження не виявлено жодного депутата, який не пропустив би жодного засідання парламенту, а найбільш дисциплінованими було визнано тих, які пропустили лише одне засідання.
Зокрема, найбільш дисциплінованими депутатами визнано першого заступника голови Ради позафракційного Адама Мартинюка, регіоналів Василя Кисельова й Артема Пшонку, Миколу Трайдука, який представляє «Реформи заради майбутнього», та Ігоря Куля з Народної партії.
У ході дослідження вивчали інформацію за період з 1 січня 2010 року по 14 січня 2011 року, використовували дані офіційного сайту парламенту та письмової реєстрації депутатів, при дослідженні враховували норми чинного регламенту Ради.
Довідково:
Народний депутат, перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк народився у селі Ветли Любешівського району Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любешівець Показати IP 22 Березня 2011 22:28
Мартинюк як вірний комуніст - партія сказала надо
Scouce Показати IP 23 Березня 2011 11:29
мартин толковий мужик, якби кожен депутат так дбав за округ в яому обирався, мабуть загалом рівень життя піднявся б
химера Показати IP 23 Березня 2011 15:00
Вінщо,за свої шиши дбає,просто комуняки добре продавались у ВР звідти і лаве.Можливо як полішук Мартин нічого,але як комуняка ,то так як і вся їхня партія.Колись за таке свої ж і до стінки ставили ,що буржуям дупи лижуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus