USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Не треба надій великих на «Євро» покладати», - Клімчук

26 Квітня 2011 13:37
Футбольний чемпіонат «Євро-2012» не принесе значної користі Волині, – вважає губернатор Волині Борис Клімчук.

Про це голова Волинської ОДА говорив 22 квітня під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

Голова Волинської ОДА переконаний, що на «Євро-2012» до України приїздитимуть здебільшого шанувальники футболу, яких туристами назвати важко. До всього, він сумнівається, що це буде настільки масово, як про це говорять.

«Я думаю, тему «Євро» ми штучно нагріваємо самі для себе. Я думаю, що багато волинян і не помітять що це «Євро» відбувається», – висловився він.

Клімчук також наголошує, що не варто покладати великих надій на чемпіонат, мовляв особливого зиску від його проведення в Україні Волинь не отримає.

«Єдине добро від «Євро» – що, можливо, дороги залишаться справні, хороші, стадіони в чотирьох містах, готельне господарство в чотирьох містах. Все решта транзит. І не треба надій великих на «Євро» покладати», – зазначив посадовець.

Проте гостям з інших країн, які їхатимуть на «Євро-2012» Клімчук обіцяє показати все, що має Волинь.

«Що ми їм покажемо? Та покажемо все, що маємо! Державні музеї будуть справні: Волинський краєзнавчий, музей ікони, картинна галерея, музей Липинського буде готовий до того часу. Ми свої роботи зробимо, вказівники поставимо, видамо літературу», – запевнив очільник області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лара Показати IP 26 Квітня 2011 15:04
...цікаво...чому перестала будуватися траса Ягодин-Київ на волинській ділянці...скільки останнім часом не їзджу, робіт, які ще активно велися місяць-два назад там не спостерігаю?...не вже все, що робилося - лише вдалий піар і відмивання грошей?... мені здається, що дійсно ніяких змін до "Євро" нам не бачити...а жаль...
Лор до Лара Показати IP 26 Квітня 2011 16:21
На жаль фінансування робіт по цій трасі припинено. Закінчать лише незначний кількакілометровий відрізок траси, що почали будувати. А те що було запроектовано -чотири полоси руху від Любомля до Ковеля - вже не буде робитись. Отак, навіть Євро2012 не встані пробити кримінальні схеми відтягування державних капіталовкаладень в масштабні інфраструктурні проекти. А "Чорні діри" будівництва стадіонів і аеропортів систематично збільшуються.
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2011 10:07
і то вже на побудованих ділянках в асфальті я бачив мікротріщини - на наступну весну (після зимового сезону) я думаю та дорога всіх здивує наявністю дефектів (ямок, сколів, великих тріщин)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus