USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Очільники міста навчали лучан політиці. ФОТО

18 Травня 2013 09:28
Рівень політичної освіти луцької молоді підвищували луцькі й волинські посадовці у межах проекту «Школа молодого політика».

Захід відбувався 15-ого та 16-ого травня у коворкінг-центрі «Репортер».

У коментарі «Волинським новинам» координатор проекту Максим Дацюк розповів, що заявок на участь у «школі» надійшло близько 50-ти, однак здобути знання з політології, психології, конфліктології, виборчого права та політичного лідерства пощастило лише 25 лучанам.

«Ті люди, які прийшли в перший день навчання не втратили інтересу і пришли наступного дня», - каже Максим Дацюк.

За його словами, беручи участь у дводенному тренінгу, кожен учасник отримав ті знання, які матимуть місце у майбутній роботі.

« Одне – те, що вони слухають по телевізору чи читають в інтернеті, а друге – коли їм розповідають досвідчені люди», − повідомив координатор проекту.

Він зазначив, що найменшому учаснику, який взяв участь у проекті, 16 років, а найстаршому – 24.

«В нас були заявки від людей, яким по 30-40 років, але їх відкидали, оскільки програма зорієнтована на молодь і вони не проходили цей критерій», − додав Максим.

Тренінги для лучан у перший день проекту зголосилися провести депутати Луцької міської ради Василь Гриб, Павло Данильчук та Олександр Плісецький, однак останній через сімейні обставини відвідати захід не зміг. Замінив його депутат міськради Богдан Шиба.





Другого дня учасників навчали секретар Луцької міської ради, голова Волинського осередку ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт, депутат Луцької міської ради, голова Луцького осередку ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко та заступник голови обласного осередку ВО «Батьківщина» по ідеологічній роботі Анна Куницька.





Після завершення дводенного проекту учасники, які впродовж двох днів відвідували тренінги, отримали від організаторів дипломи про успішне завершення навчання.

Довідка: Організатором проекту «Школа молодого політика» є ВОГО «Батьківщина Молода». Мета організованого тренінгу − підвищення рівня політичної освіти та створення практичних умов засвоєння основ демократичних, політичних стандартів для молодих активістів політичних партій та молодіжних організацій.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 18 Травня 2013 11:32
Що можуть навчити бютівські депутати ? Як красти,брехати ,зраджувати інтереси країни та попасти в тюрму.
лучанка Показати IP 18 Травня 2013 14:23
Маєте рацію. шановна пані чи шановний пане "лучани". Такі заходи повинні проводити представники ПР. Лише вони могли б навчити як "не красти", "говорити правду" та проводити "проукраїнську політику" та як, проводячи "таку" політичну та господарську лінію не попасти у тюрму.
дідо до лучанка Показати IP 18 Травня 2013 15:29
ПР=БЮТ.
Журналіст Показати IP 18 Травня 2013 17:03
Як правильно розкрадати бюджет, вирішувати питання партійних спонсорів, торгувати місцями в списках і вибирати земельні ділянки для родини навчали молодих лучан волинські політики. Особливу зацікавленнясть учасники виявили до багаторічного досвіду свої тренінгових вчителів, які досить успішно працюють на цій ниві багато років. В добрий путь, молоді лучани. Бюджет міста і залишки його майна чекають вас. Українська політика, річ невдячна, але досить прибуткова. Свідченням цьому є наші луцькі депутати. І розум тут абсолютно не потрібен...
Антон Показати IP 19 Травня 2013 14:47
Гарна була школа, принаймні депутати не ховаються за охороню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus