USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Підписання асоціації ЄС з Україною можуть скасувати

24 Червня 2013 17:00
Підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом на листопадовому саміті Східного партнерства знаходиться під загрозою. Про це сьогодні сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський під час засідання ради з питань співробітництва Україна - Європейський Союз, - пише ТСН.

«З Україною проходить інтенсивний діалог. Ми дуже ретельно моніторимо дві сфери - виборче право і прокуратуру. Наскільки мені відомо, Україна цих реформ ще не провела. Тому на сьогоднішній день висновок може бути тільки один - Україна ще не готова», - передають слова Сікорського польські ЗМІ. Він вказав, що саме від України сьогодні залежить, щоб Брюссель зміг підписати Угоду про асоціацію з Києвом.

На питання, чи є загроза підписання Угоди про асоціацію на саміті, який пройде у листопаді у Вільнюсі, Сікорський відповів: «Очевидно, що є». «Якщо Україна не зробить того, що від неї залежить, то підписання не буде», - підсумував Сікорський. Нагадаємо, нещодавно голова МЗС Литви наголосив, якщо Україна не підпише асоціацію з ЄС, то втратить все.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
@ Показати IP 24 Червня 2013 17:58
Царю не вигідно туди здаватися.
андрiй76 Показати IP 24 Червня 2013 23:23
Цар між вогнем і полумям...І Росії потрібно дупу лизати щоб "газовий краник не перекрила"і до Європи хочеться.От і кидається"за двома зайцями".І нашим-і вашим...
Знаючий Показати IP 25 Червня 2013 07:29
Прокуратуру вони моніторять, ну і що намоніторили. На сьогоднішній день прокуратура - це синонім слова "безпредел", нарідній мові - свавілля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus