USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Пікет під Борисполем: блокують дорогу Януковича до Москви

17 Грудня 2013 11:03
Активісти влаштували мітинг на шляху прямування Президента України Віктора Януковича в аеропорт, - повідомляє «Кореспондент.net»

У вівторок вранці, 17 грудня, активісти Євромайдану влаштували пікет на Бориспільській трасі, якою кортеж президента України Віктора Януковича повинен проїхати в аеропорт Бориспіль. Як повідомляє партія Батьківщина, «близько двохсот активістів Майдану пікетують Бориспільську трасу, якою президент Янукович поїде в аеропорт для відбуття до Москви. Активісти стоять біля повороту на аеропорт Бориспіль», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні Янукович зустрінеться з російським колегою Володимиром Путіним у рамках засідання російсько-української міждержавної комісії.

Раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що сподівається, що у вівторок президентам вдасться домовитися про ціну на газ.

При цьому влада заявила, що підписання документів, які ведуть Україну в Митний союз, не планується.

Однак опозиція побоюється, що Янукович все ж може підписати таку домовленість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нормальний Показати IP 17 Грудня 2013 12:53
Як собаці немає що робити... Так само мітингувальники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus