USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти євромайданівців виставили 19-річних курсантів Академії МВС, - ЗМІ

21 Січня 2014 12:20
Для блокування урядового кварталу використовують курсантів Національної академії МВС, яким нашивають шеврони бійців внутрішніх військ.

Про на умовах анонімності розповів батько одного з таких курсантів, - повідомляє "Радіо Свобода". З його слів, погони при цьому залишаються на форменому одязі, але під бронежилетами їх не видно.

Батьки курсантів збираються вирушити до Києва для захисту своїх дітей.

На вулиці Грушевського проти демонстрантів виставили курсантів третього курсу, більшості з яких 19 або 20 років. Четвертокурсники, зі слів чоловіка, зараз перебувають на практиці.

У понеділок у столичній академії МВС заявляли, що до стримування протестів курсантів не залучали. Співробітник прес-служби Національної академії внутрішніх справ Людмила Зеленко заявила, що «це нонсенс».

«У нас усі курсанти на навчанні. Повернулись після канікул. В урядовому кварталі жодного з них немає», – стверджує вона.

Як відомо, на вулиці Грушевського вже третій день продовжуються протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями. За офіційними даними, під час сутичок постраждали вже більше 200 людей з обох боків. У МВС заявили про 119 постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus