USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі заявив, що його позбавили громадянства завдяки підробленому документу

30 Липня 2017 10:17
Колишній президент Грузії і екс-голова Одеської облдержадміністрації Михеїл Саакашвілі заявив, що документ, через який його позбавили українського громадянства, є фальшивим.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Я в шоці! Щойно подивився копію анкети, яку опублікував з подачі Адміністрації президента один з лідерів його фракції. На підставі ось цього документу президент позбавив мене громадянства. Так ось, я з повною відповідальністю стверджую, що це не мій підпис і не мною заповнена анкета! Я вимагаю негайно провести графічну експертизу, тут ми маємо справу з кримінальним злочином! Зараз ви розумієте, наскільки високо в державну владу проникли шахраї!» - йдеться у повідомленні Саакашвілі.

Він виклав фото документа, який на своїй сторінці розмістив нардеп Володимир Ар'єв ще 27 липня.

27 липня стало відомо, що президент України Петро Порошенко видав указ, яким позбавив Саакашвілі громадянства України. В АП пояснили, що припинення громадянства пов'язано з поданою Саакашвілі недостовірною інформацією при оформленні українського громадянства. Сам Міхеїл Саакашвілі назвав призупинення свого українського громадянства "брудним союзом двох олігархів" проти нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 30 Липня 2017 11:06
а в суд звернутись слабо ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus