USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ зобов'язали розслідувати держзраду Порошенка

26 Липня 2017 14:31
Печерський районний суд Києва зобов'язав Службу безпеки України розслідувати державну зраду Президента України Петра Порошенка.

Про це екс-заступник глави Генеральної прокуратури України Ренат Кузьмін повідомив на своїй сторінці у Фейсбук в середу, 26 липня.

Кузьмін опублікував копію ухвали Печерського суду Києва від 25 липня.

«Як бачите, суд зобов’язав Службу безпеки України зареєструвати в Єдиному реєстрі досудових розслідувань (порушити кримінальну справу) інформацію, викладену в моїй заяві від 13.02.2017. І нехай з моменту мого звернення до остаточного рішення суду минуло майже півроку, повірте, воно стоїть сил і часу, які на нього витрачені », – прокоментував ситуацію Кузьмін.

За його словами, саме Порошенко в період з 2013 по 2017 рр. через приналежну йому Липецьку фабрику «Рошен» фінансував російську армію, котра воює на Донбасі.

Також Кузьмін опублікував відповідь СБУ на його заяву про необхідність розслідувати ці факти.


«Зверніть увагу на мотивацію відмови провести розслідування. На думку СБУ, Порошенко мав право фінансувати російську армію тому що «Україна не застосовувалися санкції, які забороняли б діяльність ВАТ Липецька кондитерська фабрика «Рошен»на території РФ», – йдеться в повідомленні Кузьміна.

Також він додав, що в СБУ йому пригрозили відповідальністю за наклеп і образу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скептик Показати IP 26 Липня 2017 15:25
Я подумав спочатку ,що сьогодні - 1-ше "апрєля" ... Автор статі напевно пошуткував ...Хоча всі фантазії через певний час збуваються , будем чекати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus