USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шахтарі з Волині мітингують у Києві

28 Листопада 2013 17:15
До акції протесту в Києві проти призупинення підготовки до підписання Угоди з ЄС приєдналися шахтарі, в тому числі і з Нововолинська, - інформує Нововолинський інформаційний портал.
Про це на Майдані Незалежності повідомив голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.
26 листопада 2013 року о 23:00 з Нововолинська до столиці на підтримку протестуючих на Євромайдані вирушила група шахтарів на чолі з головою незалежної профспілки відокремленого підрозділу шахти №1 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля» Борисом Шульгою.
Шахтарі Нововолинська поділяють думку більшості населення Україна і приєднуються до протестних акцій та закликають шахтарів всієї України підтримати курс України до Євросоюзу!, - йдеться у повідомленні.
«На майдані така кількість людей, тому що вони побачили: соромно мати таку владу, яка плазує перед іноземцями і від першого удару батога Кремля падає на коліна і кудись повзе.
Якщо Янукович не впаде на коліна перед Росією, його президентство буде значно коротшим, аніж до 2015 року. Перемога зараз ближче, ніж будь-коли. Засобів для її досягнення більш ніж вдосталь», - зазначив член профспілкового комітету Володимир Власюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
:) Показати IP 28 Листопада 2013 18:11
Молодці нововолинські гірники!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus