USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Стецьків презентував "нову опозицію"

20 Березня 2011 11:43
Народний депутат від "Нашої України — Народної самооборони" Тарас Стецьків пропонує створити нове опозиційне об'єднання — Український народний фронт.

Про це 20 березня повідомила газета "Дзеркало тижня" .

"Завдання цього фронту — організувати оборону українства від орди, розчистити авгієві конюшні пострадянського ментального спадку, дати суспільству віру в його здатність перемагати, здобути справжню демократію і добробут", — зазначив депутат.

Він уточнює, що "на противагу вертикальній системі влади, треба створити асиметричну їй горизонтальну мережу, мережу мереж".

"Можу повідомити оптимістичну новину: такі мережі щораз активніше виникають. Крок за кроком, від хати до хати, від людини до людини, через просвітницькі й екологічні структури, через будинкові комітети й економічну кооперацію, через протестні рухи і справжні профспілки твориться альтернатива. Альтернатива не тільки владі, альтернатива колишньому способу життя, патерналізму і корупційному консенсусу", — резюмував Стецьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus